Úvod > Články > VOLNÝ – rychlejší a levnější ADSL připojení pro každého (komerční sdělení)

VOLNÝ – rychlejší a levnější ADSL připojení pro každého (komerční sdělení)

Společnost VOLNÝ pro své nové, ale i stávající zákazníky, připravila příjemné překvapení – až čtyřnásobné zvýšení rychlostí u všech tarifů vysokorychlostního připojení VOLNÝ ADSL.

Nově tak můžete získat ADSL připojení o rychlosti 512/128 kbit/s za měsíční poplatek pouze 389 Kč či kvalitnější internetové připojení bez datových limitů o rychlosti 1024/256 kbit/s, a to již od 599 Kč měsíčně. K tomu získáte zdarma statickou IP adresu a řadu dalších služeb.

VOLNÝ ADSL/ADSL Plus v kostce

  • Žádné FUP
  • Rychlé ADSL dostupné téměř kdekoliv v ČR (dostupnost ADSL ve vaší lokalitě si můžete ověřit zde)
  • Pevná IP adresa zdarma
  • Non-stop zákaznická podpora zdarma
  • E-mailová schránka o velikosti 60 MB + 50 MB na úschovu dat zdarma
  • Antivir a antispam pro váš VOLNÝ e-mail zdarma
  • Webový prostor o velikosti 20 MB zdarma
  • Prostor pro vaše digitální fotografie 40 MB zdarma
  • Ve vybraných lokalitách možnost volby ADSL s neomezeným přenosem dat za velice výhodných cenových podmínek
  • Možnost aktivace VOLNÝ TelefoNet pro libovolný tarif ADSL
  • ADSL modem za 1 Kč při podpisu smlouvy na 12 měsíců
  • Možnost zrušení hlasového tarifu u Českého Telecomu pro uživatele VOLNÝ ADSL Plus

Konec pomalému ADSL!

Nové tarify pro vysokorychlostní internet VOLNÝ ADSL přinášejí vyšší rychlosti za nižší ceny. V ČR je sice za vysokorychlostní označováno i připojení o rychlosti 256 kbit/s. Nicméně každý, kdo měl možnost si připojení touto rychlostí vyzkoušet, asi může potvrdit, že na stahování souborů či sledování zpráv na ČT24 to není rychlost zrovna ideální. VOLNÝ proto navyšuje rychlost svého nejpomalejšího tarifu na 512/128 kbit/s, kdy už se dá opravdu hovořit o vysokorychlostním internetu. Pomalejší ADSL v nabídce VOLNÝ nenaleznete.

Toto navýšení rychlosti je zcela zdarma, a to i pro stávající klienty! U nich se provádí zrychlení připojení dle následující tabulky. Navyšuje se přitom jak rychlost downstreamu, kde dochází až ke čtyřnásobnému zrychlení, tak i rychlost upstreamu, která je povětšinou dvojnásobná. Uživatelé VOLNÝ ADSL tak budou moci kupříkladu své fotografie vystavovat na internet mnohem rychleji než dříve. Mohou k tomu přitom využít až 40 MB prostoru, který dostanou ke každému ADSL tarifu zdarma!



Nové tarify

Nové tarify však nepřinášejí pouze zvýšení přenosových rychlostí, spolu s nimi totiž přicházejí bezkonkurenčně nízké ceny! Co byste řekli takovému rychlému ADSL připojení již od 389 Kč měsíčně?!



Poznámka: Aktivační poplatek činí 990 Kč bez DPH (1178 Kč s DPH). Poplatek za další 3 GB činí 199 Kč bez DPH (237 Kč s DPH)

Když nechcete datové limity

Opravdu nároční uživatelé, kteří využívají internet k přenosu objemných dat, rádi sledují televizi přes internet či poslouchají zahraniční internetová rádia, potřebují připojení, u kterého by pro ně neplatily žádné měsíční datové limity. I takový internet vám VOLNÝ nabízí nyní za velmi výhodných cenových podmínek! Dostupnost služeb VOLNÝ ADSL Plus ve vašem regionu si můžete ověřit přímo na adrese http://adsl.volny.cz/ADSL/, kde stačí do formuláře zadat vaše telefonní číslo a ihned budete vědět, jaké tarify VOLNÝ jsou pro vás k dispozici. Ničím neomezeného internetu o rychlosti 1024/256 kbit/s si přitom můžete užívat již za 599 Kč měsíčně a když budete chtít, nemusíte s tarify VOLNÝ ADSL Plus už ani platit hlasový paušál Českému Telecomu!



Poznámka: Aktivační poplatek činí 990 Kč bez DPH (1178 Kč s DPH). Minimální doba užívání služeb VOLNÝ ADSL Plus činí 12 měsíců. Měsíční příplatek za službu ADSL bez paušálu činí 245 Kč bez DPH (292 Kč s DPH).

ADSL není jen o připojení k internetu

Kdo měl možnost vyzkoušet si rychlé ADSL již ví, že připojení není jen o tom, dostat se nějakým způsobem na internet. Důležité je mít k dispozici také obsahové služby. A právě VOLNÝ takovéto služby svým zákazníkům přináší. Vedle e-mailové schránky, prostoru pro vaši webovou prezentaci a prostoru pro vaše fotografie tak máte k dispozici také:

Buďte VOLNÍ

VOLNÝ bezesporu patří k průkopníkům internetu u nás. Dokáže nejrychleji reagovat na změny na trhu a jako inovátor implementovat nové nejmodernější technologie (více ZDE). Neváhejte, a přijďte si k operátorovi VOLNÝ vyzkoušet, jak chutná opravdový vysokorychlostní internet. Nenechte si již dále omezovat rychlosti připojení Fair Use Policy.

S VOLNÝ ADSL získáte za bezkonkurenční ceny nejen levné a rychlé ADSL, ale také extrémně rychlé připojení zcela bez limitů, řadu benefitů jako pevnou IP adresu zdarma a přístup k zajímavým obsahovým službám.

Více na http://adsl.volny.cz.

7. 2. 2006

Autor:

Témata

rychlost internetu

Sdílejte

Přečtěte si také

 

Rychlosti Wi-Fi internetu na DSL.cz v březnu 2024

V březnu se rychlost Wi-Fi internetu propadla. Podívejte se, jak si tentokrát vedl vás poskytovatel.

 

Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v březnu 2024

Rychlost u většiny technologií v březnu klesla. Podívejte se, jak si vedl váš poskytovatel a u kterého providera...

 

Rychlosti Wi-Fi internetu na DSL.cz v únoru 2024

Jaké změny jsme v únoru zaznamenali u Wi-Fi internetu? Podívejte se, jaké hodnoty jsme naměřili u vašeho kraje a...

Nejčtenější články

Vodafone zlevňuje pevný internet, první půl rok zaplatíte jen za 299 Kč

 

Vodafone spustil novou kampaň na pevný internet. V rámci ní nabídne všechny rychlosti na první půlrok jen za 299 Kč.

HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

 

Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...