Úvod > Články > Výsledky sportovních zápasů živě

Výsledky sportovních zápasů živě

Občas člověk chce vědět, jak právě teď v této chvíli hraje jeho sportovní klub, jak si v té které minutě vede. A nebo jak se daří našim právě v tuhle chvíli na olympiádě. Pak je nejjednodušším způsobem najít na internetu výsledky zápasů živě.

Olympiáda

Asi nejsledovanější sportovní akce těchto dnů – a jak je nyní na internetu zvykem, i zde najdeme živé textové přenosy z právě probíhajících zápasů a akcí. Stačí kliknout na oficiální stránky a zde si vybrat Competitions – ty právě aktuální nabízejí možnost Live. Německá televize ZDF pak dokonce nabízí ucelené bloky přímých přenosů ve svém speciálním internetovém vysílání, takže si lze pustit nejen text, ale i obraz.

Tenis

Dalším oblíbeným sportem je tenis. Daviscupové turnaje najdete opět přes oficiální stránky, kde stačí kliknout v pravém sloupci na seznam právě probíhajících turnajů, a díky němu se dostanete na živé přenosy. U WTA a ATP turnajů pak stačí vybrat buď ženské turnaje, nebo mužské, a rozbalit si seznam turnajů. Jsou řazeny chronologicky a u každého je odkaz podrobnosti o tom kterém místě pořádání turnaje. V těchto podrobnostech najdeme také odkaz na jeho oficiální stránky, a ty, až na drobné výjimky jako asijské či jihoamerické země, již nabízejí možnost on-line přenosů.

iDnes

U nás asi nejznámějším a nejužívanějším serverem s on-line přenosy z převážně fotbalu a hokeje, bude sportovní stránka iDnes, kde po minutách zpravodajci sledují zápasy a zapisují události do on-line přenosové stránky.

Stránky klubů

Některé stránky klubů, zvláště těch menších, nabízejí také přímé sledování zápasů – ty většinou zapisují fanoušci klubu a jen jim mohou ostatní uživatelé internetu děkovat. Samozřejmě jejich aktivity nezůstaly nepovšimnuty, a tak díky Esports existuje možnost zastřešujícího serveru i možnosti nechat si výsledky svého klubu (třeba hokejové Komety Brno) zasílat aktuálně na mobil.

Live Scores

A konečně sázkové kanceláře – více o nich zde – ty spolupracují s dodavateli výsledků živě. Žel, tito se soustředí jen na hlavní ligy a hlavní sporty. Takže třeba Livescore.cc, Livescore.com nebo Livescore.net nepotěší třeba fanoušky australského basketbalu či házené. Proto zkuste některý z přímých rozcestníků – třeba XScores, velice dobrý dánský seznam Livescores.dk nebo katalog na Liga.cz.

Takže možností je skutečně dostatek. Ale to, aby váš celek vyhrál, to nezaručí ani nejlepší on-line server... (I když, Kometa o víkendu vyhrála v Ústí...)

20. 2. 2006

Autor: Jan Lipšanský

Sdílejte

Přečtěte si také

 

Technika s lidskou povahou

O prázdninách převážím notebook mezi domovem a návštěvami s dětmi u babiček a dědů. Pokaždé, když jej pak zapojuji...

 

Furt něco mažu

Používám dvě e-mailové adresy. Jednu soukromou, jednu pracovní, vlastně firemní. Na soukromou mi chodí hromady...

 

5 zajímavých pivních webů

O prázdninách, v parném létě, přijde dobré pivečko vhod. Měl jsem štěstí i na nová piva jako Rampušák, a chtěl jsem...

Nejčtenější články

HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

 

Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

Revolut spouští vlastní eSIM a výhodné datové balíčky do celého světa

 

Revolut, známý spíše pro své finanční služby, představil vlastní eSIM. Zákazníkům nabídne cenově výhodné datové...

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...