Úvod > Články > WWW Tipy: Sranda a vtipy na internetu

WWW Tipy: Sranda a vtipy na internetu

Po několika článcích věnovaných web kamerám se od vážné tématiky přesuneme k zábavě a vtipům na internetu. Pro chvíle oddychu a zábavy existuje řada portálů, které vás dokáží odpoutat od vážných pracovních problémů.

Internetové portály sdružující zábavy se dají rozdělit do několika kategorií. Některé nabízejí textové a kreslené vtipy, jiné vtipné obrázky a animace či zvuky a v neposlední řadě existují weby zaměřené na zvláštnosti a bláznivé věci a činnosti. Většina velkých portálů ale disponuje většinou těchto kategorií. Prvně se tedy zaměříme na velké portály u nás i v zahraničí a následně nahlédneme na různé ztřeštěné humoristické stránky.

Vtipy jsou kořením života

Pokud budeme postupovat jednoduše a dostatečně analogicky, narazíme na server Sranda. Graficky se nejedná o špičku mezi weby, ale obsahově je web na velmi dobré úrovni. Obsahuje přes 3 tisíce textových vtipů rozdělených do několika kategorií. Jestliže zavítáte na stránky Vtip, můžete listovat ve vtipech rozmístěných do mnoha kategorií, specialitou webu je možnost odesílat vtipy v pravidelných dávkách e-mailem.

Na této poměrně vulgární adrese naleznete rozcestník humoristických webů, který je z větší části tvořen českými weby. Obsahově jde o průměr, patrně si každý vybere nějakou oblast humoru, která ho zajímá. Obsahově velice dobrý web najdete na této adrese. Jsou zde jak textové vtipy rozdělené do kategorií, tak nejrůznější zvuky, animace, obrázky a ptákoviny. Najdete zde i vtipy určené do SMS nebo e-mailů. Další obsahově velmi povedený rozcestník humoru, vtipů, povídek atd. naleznete zde.

Šílené a ztřeštěné weby

Jako první adept na web, který je tak trochu jiný může být nabídka plastelíny, nad kterou začíná rozum stát. Tato zvláštní, inteligentní plastelína se natahuje jako žvýkačka, skáče jako míč, trhá se jako papír, tříští se jako porcelán apod. Osobně si nedokážu představit tuto hmotu, kterou produkuje opavská firma. Cena produktu je od dvou set korun výše. Někteří z vás možná již zaregistrovali web Gadgets, kde jsou umisťovány šílené produkty z oblasti vědy a techniky.

Závěrem

Humoristických portálů existuje celá řada, některé existují léta, ale mnohé vznikají a zanikají. Majitelé určitých webů se snaží do zábavy a humoru protlačit komerci, což se jim daří v různé míře, uživatelé nejsou zvyklí za humor platit.

28. 2. 2006

Autor: David Procházka

Sdílejte

Přečtěte si také

 

Mapy.cz představují novinku

Seznam.cz přišel s novinkou pro turisty. Společnost přidala novou funkci do portálu Mapy.cz. Jedná se o možnost...

 

Windows 9: nač ten spěch?

Stále více hlasů ze zasvěcených kruhů mluví o tom, že Microsoft hodlá v srpnu představit svůj nejnovější operační...

 

Google nakupuje analytické nástroje: po Emu získal také JetPac

Google se ve svých akvizicích zaměřuje na firmy, které pracují s umělou inteligencí a pokročilou analýzou dat...

Nejčtenější články

Vodafone zlevňuje pevný internet, první půl rok zaplatíte jen za 299 Kč

 

Vodafone spustil novou kampaň na pevný internet. V rámci ní nabídne všechny rychlosti na první půlrok jen za 299 Kč.

HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

 

Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...