Úvod > Články > 4 aplikace, bez kterých už se neobejde žádná grilovačka

4 aplikace, bez kterých už se neobejde žádná grilovačka

Léto, dovolená, zážitky. Jednou z nejoblíbenější aktivit v tomto šťastném období je grilování. Proto pro vás máme čtyři aplikace, které vaše grilování povýší na kulinářský i společenský zážitek. Čtěte!

4 aplikace, bez kterých už se neobejde žádná grilovačka

Storm Radar

Pokud nemáte zahradu s obří pergolou, pod kterou by se schoval i obr Goliáš, nejspíš vás bude zajímat, jestli bude hezky. Avšak globální oteplování zapříčinilo, že předpovědi nejsou úplně nejspolehlivější, takže se taky může stát, že jenom co rozpálíte gril a skočíte pro talíře, překazí vám plány letní bouřka. Abyste tomuto zklamání předešly, máme pro vás aplikaci Storm radar, která dokáže přesně předpovědět počasí 6 hodin dopředu. Před vámi se rozkryje mapa, na níž můžete sledovat pohyb mraků a případně ještě obvolat kamarády, že to raději přesunete na jindy. 

GrillTime

Počasí vyšlo, maso nakoupeno, gril se žhaví. Kolem vás je skupinka hladových kamarádů čekajících na pořádný kus žvance a, co si budeme povídat, vždycky když potřebujeme, aby se nám něco 100% povedlo, nejde to podle našich představ. Proto pokud nejste pokrevní příbuzný Zdeňka Pohlreicha, raději si naistalujte aplikaci GrilTime. Prozradíte jí druh masa, jeho tloušťku a upřesníte, jak moc propečené maso chcete. Aplikace spustí časovač a sama vám řekne, kdy maso obrátit nebo sundat z grilu. 

Spotify

Každá akce s kamarády je bez dobře zvoleného beatu poloviční. Proto když už jste plácli maso na gril, nezapomeňte i na pořádnou zvukovou kulisu. Jestli ještě neznáte aplikaci Spotify, už na nic nečekejte a okamžitě si ji naistalujte. Pokud ji máte, prozradíme vám jednu její funkci, kterou možná ještě neznáte. Ve Spotify si můžete nastavit hudební seznam jak podle preferovaného stylu, tak převládající nálady. Chcete letní hity? Grilujete s partou hipsterů? Chcete snědené kalorické bomby vytančit? Well done!

HaikuJAM

Tak a je to za vámi… Všechno vypito a snědeno, zbyla vám kupa nádobí a… album plné fotek! Jenže komu by se chtělo klikat na 20 fotek. Co je takhle dát raději do nějaké zábavné koláže? Potěšte kamarády a udělejte ze zvěčněných okamžiků parádní koláž pomocí HaikuJAM. Jak název aplikace napovídá, můžete samozřejmě skládat a sdílet i krátké slovní hříčky a pobavit vtípky z grilovačky celý svět!

Rada na závěr: Jako hostitel se musíte především věnovat hostům. I kdybyste nezvládli nainstalovat ani jednu aplikaci a budete se místo toho plně věnovat osazenstvu, bude to skvělé. Proto vám přejeme, abyste si léto především hezky užili. Grilovačkám zdar!

22. 7. 2017

Autor: Redakce DSL.cz

Témata

mobilní aplikace

Sdílejte

Přečtěte si také

 

Nizozemská vláda možná přestane používat Facebook kvůli pochybnostem o ochraně soukromí

Nizozemská vláda uvedla, že možná přestane používat Facebook. Doporučil ji to místní regulátor kvůli možnému...

 

Florida omezila sociální sítě pro děti a mladistvé

Florida přijala nový zákon omezující působení mladistvých na sociálních sítích. Děti ve věku do 14 let mají...

 

WhatsApp brzy nabídne AI nástroje pro úpravu fotografií

V beta verzi aplikace WhatsApp pro Android se objevily další novinky. Uživatelé už brzy dostanou možnost upravovat...

Nejčtenější články

HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

 

Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

Revolut spouští vlastní eSIM a výhodné datové balíčky do celého světa

 

Revolut, známý spíše pro své finanční služby, představil vlastní eSIM. Zákazníkům nabídne cenově výhodné datové...

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...