Úvod > Články > Aplikace, které vás nenechají hladovět

Aplikace, které vás nenechají hladovět

Mobilní aplikace využíváme dnes běžně několikrát za den. Jsou aplikace, které vám řeknou, jaké bude počasí, co si obléci nebo třeba jak se dostat na určité místo. K dispozici je také mnoho aplikací, které vám usnadní objednat si oběd, vymyslet ideální místo na večerní rande nebo poradí skvělý recept, kterým ohromíte přátele. Připravili jsme pro vás seznam těch, které nás zaujaly nejvíce.

Aplikace, které vás nenechají hladovět

Kdo by neznal Foursquare? Statisíce lidí po celém světě hodnotí jednotlivé podniky, doporučují konkrétní jídla nebo třeba sdílí heslo na Wi-Fi. Po prvním spuštění si v aplikaci vyberete několik klíčových slov, která popisují to, co máte rádi. Například pizza, park, hezký výhled, romantická místa apod. Foursquare vám poté bude na hlavní obrazovce zobrazovat podniky, které v dané lokalitě odpovídají těmto preferencím. Foursquare používá systém sledování podobný jako na Twitteru nebo třeba Instagramu. Někoho sledujete a někdo zase sleduje vás, tento vztah však nemusí být vzájemný. Aplikace je zdarma pro IOS, Android i WP.

Potřebujete si objednat jídlo domů nebo do kanceláře a nebaví vás rozklinkávat jídelní lístky všech restaurací v okolí? Vyzkoušejte aplikaci DÁMEJÍDLO.CZ. Přehledná aplikace vám umožní vybrat si přesně to, na co máte chuť ze široké nabídky restaurací a kuchyní. Aplikace jek dispozici pro IOS, Android a WP zdarma.

Radši si uvaříte sami? Potom vás určitě zaujme aplikace Apetit sezonní recepty. Najdete v ní poklady tradiční české kuchyně, klasická jídla podle našich babiček i moderní varianty oblíbených pochoutek. Právě teď vám aplikace nabídne recepty na lahůdky z podzimních surovin. Oceňujeme recepty na snadná a lehká jídla, která se povedou každému. Inspiraci v podobě nápaditých svačinek pro děti zde mohou najít také maminky. Aplikace je zdarma pro IOS, Android i WP.

Aplikace Zomato funguje na zařízeních iOS a Android. Jsou v ní k dispozici všechny restaurace, kluby, bary, kavárny, cukrárny, pekárny atd. v Praze a v Brně. V profilech podniků najdete vždy aktuální jídelní a nápojové lístky, které jsou neustále aktualizovány. Co se týče funkcí aplikace, uživatel se může v daném podniku „checknout“, napsat recenzi, ohodnotit podnik na škále 1 až 5 podle jeho celkového dojmu z návštěvy, vkládat fotky a své recenze může sdílet i na ostatních sociálních sítích. „Je super, že aplikace funguje na základě polohy, kde se uživatel nachází, čili my jsme schopni na základě jeho požadavků dle navolených filtrů (nekuřácká restaurace, dostupnost Wi-Fi, otevírací doba atd.) nabídnout přesně to, po čem touží. Uživatel se může rozhodnout, zda podnik navštíví, jednak podle našich informací, ale i informací od ostatních uživatelů. Může objevit podniky, které třeba nejsou zas tak známé, ale určitě stojí za návštěvu. Navíc to všechno vůbec není jen o aplikaci nebo webu, ale zejména o lidech, kteří aplikaci používají, čímž tvoří specifickou komunitu. Když začnete aplikaci používat, je velmi pravděpodobné, že natrefíte na někoho se stejnými zájmy a na někoho, koho baví dobré jídlo a pití. Kromě toho, že vyvíjíme a spravujeme aplikaci Zomato, pořádáme pro aktivní uživatele a zejména gurmány různé akce v několika podnicích, kde se mohou podělit o své zážitky face to face,“ doplňuje šéf obsahu aplikace Martin Vyleťal.

7. 11. 2015

Autor: Redakce DSL.cz

Témata

mobilní aplikace

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 599 Kč

Přečtěte si také

 

Florida omezila sociální sítě pro děti a mladistvé

Florida přijala nový zákon omezující působení mladistvých na sociálních sítích. Děti ve věku do 14 let mají...

 

WhatsApp brzy nabídne AI nástroje pro úpravu fotografií

V beta verzi aplikace WhatsApp pro Android se objevily další novinky. Uživatelé už brzy dostanou možnost upravovat...

 

Na Spotify nově najdete videokurzy

Spotify ve Velké Británii začal nabízet videokurzy. Uživatelé si mohou vybrat ze čtyř kategorií – tvorba hudby...

Nejčtenější články

Vodafone zlevňuje pevný internet, první půl rok zaplatíte jen za 299 Kč

 

Vodafone spustil novou kampaň na pevný internet. V rámci ní nabídne všechny rychlosti na první půlrok jen za 299 Kč.

HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

 

Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...