Úvod > Články > EISA má vítěze pro rok 2015 - 2016

EISA má vítěze pro rok 2015 - 2016

European Imaging and Sound Association vyhlásila nejlepší mobilní přístroje pro rok 2015 – 2016. Sdružení bezmála 50 specializovaných časopisů vybralo pro letošní rok celou řadu vítězů z různých kategorií. Seznamte se s nimi.

EISA má vítěze pro rok 2015 - 2016

Spotřebitelský smartphone

Kategorii o nejlepší spotřebitelský smartphone vyhrál Huawei P8. Tento model přináší vylepšený fotoaparát a dokonalé zpracování. Elegantní hliníkové tělo z jediného kusu ukrývá osmijádrový procesor Kirin 930, 3GB RAM a 16GB nebo 64GB paměť. Uživatele také potěší akumulátor s 2 680mAh kapacitou, 13megapixelový hlavní fotoaparát a selfie kamera s 8 Mpix. Full HD displej typu IPS NEO je velmi dobře čitelný i při horším světle. Cena a výkon jdou ruku v ruce. S tímhle modelem nemůžete šlápnout vedle.

Huawei P81

Špičkový smartphone

V kategorii nejlepší špičkový smartphone zvítězil Samsung Galaxy S6 edge. Není se čemu divit, že zrovna tento model byl zvolen nejstylovějším mobilním zařízením. Na první pohled vás naláká perfektním zevnějškem, kterému vévodí zakřivený Super AMOLED displej s rozlišením 1440 x 2560. Uvnitř přístroje se ukrývá extrémně rychlý procesor Exynos s osmi jádry nebo 16megapixelový fotoaparát.

Samsung Galaxy S6 edge

Multimediální smartphone

Nejlepším multimediálním smartphonem se stal model Sony Xperia Z3+, ve kterém se snoubí styl, všestrannost a odolnost. Jen 6,9 mm tenký smartphone je odolný vůči vodě a prachu. Díky 5megapixelovému přednímu fotoaparátu s širokoúhlým 25mm objektivem můžete tvořit parádní fotografie. Také zvuková část je velmi dobře propracována, je plně kompatibilní s nahrávkami ve vysokém rozlišení a automaticky upraví zvukové parametry poté, co připojíte sluchátka. Bonusem navíc je to, že baterie vydrží tomuto smartphonu až dva dny.

Sony Xperia Z3+

Fotomobil

V další kategorii se rozhodovalo o nejlepším evropském fotomobilu. Zvítězil model LG G4. 16megapixelový snímač o velikosti 1/2,6 palce kombinovaný s tříosou optickou stabilizací obrazu zajišťuje ostrost všech záběrů. Objektiv f/1,8 zajistí díky laserovému automatickému zostření subjektu s velkou rychlostí a přesností perfektní výsledek i při špatném světle. Technologie Color Spectrum, která je součástí balíčku umožňuje nastavit vyvážení bílé tak, aby to vyhovovalo okolním světelným podmínkám s cílem zachytit realističtější a zářivější barvy.

LG G4

Evropský tablet

V následující kategorii - Evropský tablet 2015-2016 byl zvolen Lenovo YOGA Tablet 2 Pro. Perfektní výkon, stylový design a účelnost pomohla druhé generaci tabletu Lenovo Yoga zaujmout první místo v této kategorii.

Lenovo YOGA Tablet 2 Pro

Nositelnost

Dále se umístily hodinky LG Watch Urbane v kategorii Nositelnost pro roky 2015-2016, model AKG N60NC v oblasti nejlepších mobilních sluchátek, JBL Xtreme jako nejlepší mobilní reproduktor a fotaparát DxO One, který udělá z iPhonu zrcadlovku v kategorii Nejinovativnější fotoaparát.

DxO One

8. 9. 2015

Autor: Redakce DSL.cz

Témata

mobilní telefontablet

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 

Přečtěte si také

 

V Google Zprávách přibude možnost chatovat s AI Gemini

Do Google Zpráv přichází chatbot Gemini. Zatím jen v angličtině a pouze na vybraných trzích.

 

Značka Nokia opouští trh s chytrými telefony

Výrobce telefonů Nokia, HMD Global, končí s produkcí pod touto značkou. Namísto toho uvede na trh vlastní smartphony...

 

Samsung rozšiřuje službu Oprava svépomocí na dalších 14 zařízení

Služba Oprava svépomocí od Samsungu, která umožňuje opravit některá zařízení svépomocí doma, se dočkala velkého...

Nejčtenější články

Formule 1 2024: Kde sledovat přímé přenosy?

 

Sezóna Formule 1 2024 startuje. Podívejte se, kde letos sledovat přímé přenosy ze všech velkých cen, kvalifikací a...

Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v únoru 2024

 

Podívejte se na únorové statistiky rychlostí internetu od DSL.cz. Jak si tentokrát vedly technologie a u kterého...

Platforma X chce konkurovat Gmailu novým XMailem

 

Elon Musk oznámil spuštění vlastního e-mailového klienta XMail. Chce tak konkurovat populárním Gmailu od Googlu.