Úvod > Články > Televizní speciál: Nejlepší kanály pro seniory

Televizní speciál: Nejlepší kanály pro seniory

Ne všichni z vás jsou zvědaví na americké filmy a poslední díly zahraničních seriálů. Je nám jasné, že vám stačí vaše oblíbené seriály na klasických českých programech, jako je Nova Gold, Prima Love nebo Krimi a Barrandov. Tyto kanály najdete už od základních tarfiů u všech poskytovatelů. Proto pro vás máme nejdřív přehled nejzákladnějších, a zároveň nejlevnějších tarifů, a pak i kanály, na kterých uvidíte něco extra.

Televizní speciál: Nejlepší kanály pro seniory

Kde zaplatíte nejméně?

U Digi TV dostanete už od Základního tarifu všechno jen za 349 Kč měsíčně, navíc jsou od základu součástí sportovní programy Digi Sport 1 a Digi Sport 2, filmové kanály FilmBox Extra i FilmBox Premium, všechno v HD rozlišení.

T-Mobile TV nabízí zase tarif S za 399 Kč. Nemá sice víc než 74 programů, ale pokud nemáte zájem utrácet za extra programy a úplně bez problémů si vystačíte se základem, určitě je to správná voba. Navíc máte pak k dispozici už od základu 5 licencí, z toho 2 na set-top boxy a 3 na mobilní zařízení, tedy tablet, notebook nebo smartphone, ze kterých můžete sledovat televizi taky.

O2 má základní tarif taky za 399 Kč, ale pokud budete mít od O2 i internet, cena se o stovku srazí a měsíčně za O2 TV zaplatíte jen 299 Kč. Těšit se pak můžete na dva FilmBoxy, spoustu sportu i dětských kanálů.

Které programy vás zajímají, pokud si chcete připlatit:

CBS reality

Kanál, který padne do noty všem dobrodružným seniorům! Je tu dostatek akce s pořady jako Chyceni při činu, Soudkyně Judy nebo Ohrožení v přímém přenosu.Uvidíte tu například ale i staré dobré díly MacGyvera nebo nahlédnete do života mladých v seriálu Život tatéra. Zkrátka skvělý kanál! Navíc exkluzivně jen u T-Mobile TV.

WAR Svět válek

Tento program patří do skupiny československých stanic CS film, CS mini. HOROR film a Kino Svět. Pokud vás fascinuje válka a vše kolem ní, mrkněte na všechny její podoby na kanálu WAR Svět válek.

WAR Svět válek

Crime and Investigation

Milujete detektivky? Pak vás tento kanál dostane. Nejenom, že je našlapaný k prasknutí kriminálními příběhy, navíc jsou jim předlohou skutečné události. Podívejte se pod ruce kriminalistům a odhalte s nima pravdu. Často nebudete věřit svým očím!

ID: Investigation Discovery

Ten je konkurencí výše zmíněnému programu Crime and Investigation. Taktéž tu uvidíte různé kriminální příběhy, navíc se ale podíváte i do soudních síní, kriminalistických laboratoří neboi policejních archivů.

Fishing & Hunting

V mínus deseti stupních se chodí na ryby nebo na lov špatně. Obzvlášť ve vyšším věku! Proto odložte prut i pušku a dopřejte si příběhy lovců na kanálu Fishing & Hunting. Dozvíte se tu užitečné rady a tipy, které můžete hezky uplatnit, až se zas počasí trochu vylepší.

Fishing&Hunting

Spektrum

Babičky zpozorněte! Tohle je totiž kanál přesně pro vás! Ale na své si tu přijdou i páni, které zajímá péče o bydlení, dům a zahradu. Inspirujte se tu radami odborníků a na jaře se do všeho pusťte. Taky tu uvidíte spoustu pořadů o přestavbách, kutilství, designu, architektuře a dalších domácích pracech.

TLC

TLC je vhledem do opravdových životních příběhů, které jsou jako život sám - smutné, nadějné, někdy humorné a hlavně lidské. Nahlédnete do života neznámých i slavných lidí. Buďte na pár chvil svědky jejich životů!

History Channel

Jste fanoušky historie? History Channel vás zabaví na hodně dlouho. Užijete si tu historické i válečné dokumenty o slavných i méně známých historických okamžicích. Jistě oceníte parádní zpracování zahraniční produkce.

AXN White/AXN Black

Pokud vám srdce jihne u nekonečných seriálů z americké a evropské produkce, AXN si zamilujete. Jmenovitě tu například uvidíte Strážce pořádku, No Limit,Spartacus nebo Černé zlato.

AXN White

Sportovní kanály

Je nám jasné, že vás, pánové zajímá, kde uvidíte ten nejlepší fotbal. U O2 TV se už od základního tarifu za 399 Kč můžete těšit na FORTUNA:LIGU, Champions league i 1. hokejovou extraligu.

Digi TV na to taky není vůbec špatně. Na jejích kanálech Digi Sport uvidíte Anglickou Premier League, ATP a španělskou LaLigu. Ale taky například Bundesligu, Serii A nebo MS na ploché dráze. Bohužel však ne vše dostanete od základního tarifu za 349 Kč, ale až od balíčku MAXI za 849 Kč. Nicméně, ať už máte jakýkoliv tarif od kohokoliv, můžete k němu dokoupit doplňkový Sport Plus za 349 Kč a užít si maximum sportu.

T-Mobile uzavřel s Digi dohodu a vysílá dva její nejnabitější sportovní kanály Digi Sport 1 a Digi Sport 2, proto i tady uvidíte světové sportovní zápasy. Ne od nejlevnějšího tarifu, ale už od tarifu M za 499 Kč.

Liga mistrů

Kterou televizi vybrat?

U T-Mobile TV máte super programy jako CBS Reality nebo Fishing & Huntingk dispozici až od tarifu L za 599 Kč, nicméně ani tarif M za 499 Kč na tom není vůbec špatně. Ale v tarifu L máte k dispozici navíc takové pecky jako je FilmBox Extra, Family a Premium. Od tarifu XL za 899 Kč je to ale ještě větší jízda, protože budete mít HBO a veškerý sport. Ale varujeme, možná od vás pak vnoučata neodejdou!

I u O2 čekejte maximální nálož až od tarifu L, v XL má pak všechny tři HBO i Cinemaxy. Tarif L u O2 stojí 499 Kč a XL 849 Kč. Opět pokud už máte u O2 internet, sražte ze sumy stovku.

Základní tarif Digi TV za 349 Kč obsahuje programy Fishing & Hunting, Crime & Investigation i například AXN. Od tarifu MAXI za 849 Kč očekávejte hned 9 sportovních kanálů a všechny HBO, k dispozici taky máte různé doplňkové balíčky s filmovými kanály i sportem.

 

Máte na internetovou televizi dost rychlý internet?

Zadejte do našeho formuláře konkrétní adresu a zjistěte, jestli rychlost vašeho internetu stačí na provoz internetové televize.

Dostupnost služeb

Zadejte ulici, číslo popisné, obec a použijte našeptávač.

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s GDPR

Zadaná adresa není platná.

Máte na mysli nějakou z následujících adres?

    Chci s ověřením dostupnosti pomoci od operátora.

    Zadaná adresa není platná.

    Zanechte nám platný kontakt a operátor Vás bude kontaktovat.

    Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s GDPR

    Probíhá ověřování

    Probíhá ověřování

    13. 12. 2018

    Autor: Redakce DSL.cz

    Témata

    digitální televizeO2O2 TVT-Mobiletelekomunikace

    Sdílejte

    Související nabídka

    Tarif
    Poskytovatel
    Cena za měsíc
     
    Cena za měsíc: 299 Kč
    Cena za měsíc: 399 Kč
    Cena za měsíc: 149 Kč

    Přečtěte si také

     

    Platforma X chce konkurovat Gmailu novým XMailem

    Elon Musk oznámil spuštění vlastního e-mailového klienta XMail. Chce tak konkurovat populárním Gmailu od Googlu.

     

    AI nástroje umožňují generovat zavádějící politické fotografie

    Američtí výzkumníci testovali možnost vytváření fotografií pro šíření dezinformací souvisejících s volbami. Nástroje...

     

    ÚOHS schválil prodej SAZKAmobilu společnosti Vodafone

    Vodafone na konci minulého roku oznámil koupi virtuálního operátora SAZKAmobil. Nyní transakci schválil Úřad pro...

    Nejčtenější články

    Formule 1 2024: Kde sledovat přímé přenosy?

     

    Sezóna Formule 1 2024 startuje. Podívejte se, kde letos sledovat přímé přenosy ze všech velkých cen, kvalifikací a...

    O2 TV přidá do nabídky nové sportovní programy, těšit se můžete na Formuli 1 i MotoGP

     

    O2 TV na konci února rozšíří své portfolio o další sportovní kanály. Nova Sport 5 HD a Nova Sport 6 HD nabídnou...

    Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v únoru 2024

     

    Podívejte se na únorové statistiky rychlostí internetu od DSL.cz. Jak si tentokrát vedly technologie a u kterého...