Úvod > Články > TIP na dárek: Darujte internet!

TIP na dárek: Darujte internet!

Darujte letos svým rodičům nebo prarodičům netradiční dárek. Darujte jim internet, který můžete platit vy nebo ho rovnou předplatíte na rok dopředu.

TIP na dárek: Darujte internet!

Přemýšleli jste někdy nad tím, co by udělalo vašim rodičům nebo prarodičům radost? Bačkory, dárkové koše plné jídla nebo kosmetika to asi nebude.

Co dělají babičky a dědové, když je venku ošklivo, zima, mráz nebo prší? Dost často se nudí, luští křížovky nebo sledují televizi. Umíte si to vůbec představit?

Darujte internet

Buďte moderní a překonejte se. Zkuste rodičům ukázat, co se na internetu dá dělat a vtáhněte je do svého života. Již nebudou muset tupě sledovat nekonečné seriály či telenovely. Na internetu se dá volný čas trávit daleko efektivněji na webech, které budou pro seniory zajímavé a přínosné. Kromě toho mohou na internetu sledovat vaše fotky či videa z dovolených, které jim už několik let chcete ukázat. Díky internetu, e-mailu či sociálním sítím si můžete být blíže než dosud, když si jen voláte.

Další nespornou výhodou je, že když dědečka s babičkou navštívíte, můžete internet využívat i vy nebo vaše děti a nemusíte si plýtvat drahocenná data ve vašem mobilním tarifu.

Jak internet zabalit?

Jak internet zabalit a darovat?

Buď můžete prarodičům objednat nějaký internet na doma, napsat službu na sebe a platit měsíční paušál nebo můžete využít nabídku předplaceného internetu a internet klidně napsat na ně. Předplatit jim můžete 6 nebo 12 měsíců. Za rok můžete dátrek "opakovat" nebo službu zrušit.

Další variantou může být pořízení LTE tabletu za 336 Kč měsíčně. V ceně máte jak tablet, tak mobilní internet. Výhodou může být, že internet mohou využívat i mimo domov.

Jak objednat?

Internet na doma si můžete vybrat a objednat přímo v našem katalogu. Pokud vás zaujal předplacený internet, můžete si o službě přečíst více na této stránce. A pokud chcete více informací o LTE tabletu Alcatel One Touch Pixie, najdete je na této stránce, kde si ho za 336 Kč měsíčně můžete i objedat. 

Nemají PC ani tablet

Pokud vaše babička či dědeček nemá počítač nebo tablet, kterým by se připojili k internetu a nechcete kupovat nový, tak nezoufejte. Určitě máte doma na stole starší počítač na který akorát sedá prach nebo starší notebook či tablet. Vašim rodičům může ještě pár let sloužit. Stačí otřít prach a přeinstalovat. Pokud doma žádný přebytečný kousek nemáte, zkuste se poptat kolegů v práci nebo kamarádů. Nevyužité výpočetní techniky se poslední dobou všude válí dostatek.

Kdyby jste přeci jen doma nic podobného nenašli, můžeme vám doporučit například společnost Gigacomputer, která se zabývá prodejem starší výpočetní techniky. Pod tři tisíce pořídíte například kvalitní notebook, který před pár lety stál desítky tisíc.

Samozřejmě pokud máte dostatečný rozpočet nebo jim chcete dopřát něco lepšího a moderního, tak se poohlédněte po internetu například na alza.cz nebo mall.cz. Určitě si z široké nabídky elektroniky vyberete i vy.

9. 12. 2015

Autor: Redakce DSL.cz

Témata

pevný internetpřipojení k internetu

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 499 Kč

Přečtěte si také

 

Rychlosti Wi-Fi internetu na DSL.cz v březnu 2024

V březnu se rychlost Wi-Fi internetu propadla. Podívejte se, jak si tentokrát vedl vás poskytovatel.

 

Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v březnu 2024

Rychlost u většiny technologií v březnu klesla. Podívejte se, jak si vedl váš poskytovatel a u kterého providera...

 

Vodafone zlevňuje pevný internet, první půl rok zaplatíte jen za 299 Kč

Vodafone spustil novou kampaň na pevný internet. V rámci ní nabídne všechny rychlosti na první půlrok jen za 299 Kč.

Nejčtenější články

HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

 

Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...

Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v březnu 2024

 

Rychlost u většiny technologií v březnu klesla. Podívejte se, jak si vedl váš poskytovatel a u kterého providera...