Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Přechod od ČT k ČRa

Přechod od ČT k ČRa

NarBIT (20.6.2006 09:44:01)

Chci přejít od ADSL Českého Telecomu k ADSL Českých Radiokomunikací a mám stále aktivní ADSL IE Ideal. Chci pouze ADSL a paušál platit stále ČT, protože nechci přijít o telefonní číslo. Volal jsem na infolinku ČRa a tam i operátorka řekla, ať vyplním smlouvu a na ni uvedu, že mam Ideal stále aktivní a že mi provedou synchronizaci přepojení netu. Mi to ale nedalo, zavolal jsem tam znovu, tentokrát operátor mi řekl, že si ADSL Ideal musím zrušit sám a bez netu budu minimálně 14 dní. Kua tak jak. Asi pojedu přes radu operátorky a uvidím co se stane. Jaký radíte postup?

Nargon (20.6.2006 10:08:14)

Radim zrusit IE Ideal, a objednat CRa. Ta prvni rada se mi moc nezda. Technicky to proveditelny je, i logicky. Takhle to tam technik pride prepojit jen jednou. (namisto aby to jeden den rozpojil a za 14 dni tam jel znovu aby to zapojil jinak) Ale nejspise z administrativnich duvodu to mozne neni.

NarBIT (20.6.2006 10:12:01)

Ted jsem si ještě řečetl text napsaný drobným písmem na smlouvě a tam je uvedeno, že podpisem se ukončí stávající služba u ČT. Tak to tam jen pošlu a uvidím. :)