Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Plná funkčnost bude obnovena v nejbližších dnech. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > StrongDC++

StrongDC++

coner (29.9.2006 15:16:00)

Zdravím, mám O2 internet express s O2 Tv, dodali mi routrovy modem ADSL, a ve Strong dc nemuzu byt Active, muze mi nekdo poradit, jak nastavit Adsl abych mohl byt v StrongDc++ Activni, diky, coner..

martin USTI (29.9.2006 16:11:05)

A o jakej router jde?

Anonym (29.9.2006 17:08:17)

ADSL D-Link DSL-584T

Anonym (29.9.2006 17:32:20)

A nastavil si NAT a povolil DC++ port?

coner (29.9.2006 17:36:54)

Vubec se v tom nevyznam, vubec netusim kam co nastavit.. Jestli nejakej podrobnejsi navod? :o dikes :)

Anonym (29.9.2006 18:00:13)

zalofuj se do modemu (10.0.0.138 - admin/admin) -> ADVANCED -> VIRTUAL SERVER -> tam zvol Servers -> nastav potrebny porty pro DC++ a ty samy i v DC

Anonym (29.9.2006 18:01:25)

konkretni porty + nastaveni DC bys mel najit na dc.sosej.cz ;-)

coner (29.9.2006 20:22:01)

A o jakou zalozku v servers se jedna, diky

Anonym (30.9.2006 04:03:33)

Nevidím o jaký modem se jedná, netuším co vlastníš , doporučuji prohlédnout dodávané médium , je tam i kompletní manuál , hledej pod položkou NAT př. rovnou ony VIRTUAL SERVERS ....

coner (30.9.2006 13:47:55)

jj dekuji uz to mam plne funkcni,díky z pomoc

Brutus (29.9.2006 17:31:53)

Jiz to tu bylo sice probirano...ale ve strucnosti je to v polozce Advanced , Virtual server

Anonym (29.9.2006 18:47:24)

najdi si navod jak se to dela na d-linku G664T - je to identicky postup