Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Digitální dům stále snem budoucnosti

Digitální dům stále snem budoucnosti

Anonym (6.2.2007 00:00:00)

Sliby o tom, že počítač se stane zábavním centrem celého domu, již slyšíme hodně dlouho, a to nemluvím o představách vizionářských domů, jaký má třeba Bill Gates. Dosud jsme se však žádných velkých zázraků nedočkali.

Anonym (6.2.2007 08:08:14)

To bych pochyboval o ochraně DRM. Mám originál Win. A přitom , při stáhnutí filmu nebo hudby to dělalo problémy i s originálem. Tedy o firmy microsoft media player. Další nevýhoda je , že DRM se váže jen na jeden system a tak se může přenést na jinej. Ale jsou tam vyjímky. A to, že by jedna firma měla vyrábět ochranu DRM , bych spíš řekl, že by to měla být nezávislá firma. Která by prostě vyráběla jen ochranu, která by fungovala jak na operačním systemem Windows tak linux atd. A né, aby jedna firma dávala podmínky pro ochranu a měnila tak zákony, které firma microsoft změnila k nepoznání. A tak omezuje uživatele licencí. Kterou sama firma nemá pod kontrolou. Poznámka: Koupíte si třeba DVD s filmem s ochranou DRM a budete potřebovat internet, aby jste si stáhli licenci vázanou na jeden system má to smysl?

wifi (6.2.2007 09:57:00)

Digitální budoucnost dle Microsoftu: Kupte si náš OS a mi vám zadarmo z HDTV kvality uděláme DVD kvalitu. Inu pokrok podle Billa - jeden krok vpřed, dva vzad.

tatik (6.2.2007 10:55:41)

Děkuji nechci , já si raději uvařím sám a podle chuti. Ono přece jenom takový dobrý Vídeňský gulášek , no řekněte , kterej OS to umí? :o)

domek (6.2.2007 11:22:36)

Já bych si ten příspěvek nechal autorsky ochránit. Jestli to Bill zmerčí, tak první upgrade Visty už ten guláš bude umět nejen uvařit, ale objedná a dopraví i suroviny, prostře stůl, jídlo naservíruje, pogratuluje k získání tak fantasticého SW, popřeje dobré chuti a nádobí i umyje ;-))