Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Zabezpečení internetu ve Windows Vista

Zabezpečení internetu ve Windows Vista

Anonym (14.3.2007 00:00:00)

Windows Vista jsou již nějaký ten pátek venku a mnozí uživatelé mají už doma PC nebo notebook s tímto systémem. V dnešním článku se zaměříme na změny, které doprovází ochranu připojení k internetu.

Anonym (14.3.2007 00:56:55)

ad konec: "čas ukáže, jak dalece jsou tyto ochrany neprůstřelné" - cas ukaze, jak jsou lidi blby, ale bohuzel si to vsichni budou vykladat jako spatne zabezpeceni vist "IE7 mimo jiné také vyžaduje přísné dodržování HTML a XML standardů." - to si autor dela prdel ne? "dle reakcí na internetu není problém na Vistách zprovoznit nejnovější verzi bezplatné mutace antiviru AVG" - to je tezky blabol, AVG podporuje vistu uz od BETA2 nebo od kdy... "Další ochrana je spojena s nástupem prohlížeče Internet Explorer 7." - IE7 funguje uz od BETA1 pod XP... takze co za novinku?! kdyz uz autor vi hovno, tak at apon nemate lidi a nepodava nepravdive informace.

Šákul (14.3.2007 07:04:54)

Vážený pane Anonyme, Váš slovní projev je opravdu na úrovni. Stydím se za Vás.

Eser (14.3.2007 09:48:46)

Stydět se můžete, napsal to krapet jadrněji, ale má pravdu. Autor to napsal spisovně, ale o čem vlastně píše? Chválí, či kritizuje, nebo píše jen aby dostal honorář?

Anonym (14.3.2007 08:57:50)

Cenrum zabezpečení opravdu prodělalo jen kosmetické změny. Uživatelské účty, jak autorovi asi trochu uniká, se dají nastavovat i ve Windows XP. Windows Defender - no ano, i ten je ve starších verzích a všichni dobře víme, jaké má kvality :)))) MSIE 7, také ve starších verzích a také děravý :) Nebudeme si nic nalhávat: Jedná se o PR článek na účet Microsoftu, napsaný ovšem na pravém místě (kdo sleduje kvalitu článků na dsl.cz ví, o čem mluvím). Celé to vypadá jakoby převzaté z reklamní brožurky "Windows Vista - Řeknete Wow". Já říkám LOL.