Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Plná funkčnost bude obnovena v nejbližších dnech. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Zhodnocení

Zhodnocení

Houmles (14.4.2004 17:19:36)

Služby Pemac=super iol=dobrý volný=domrý na mail a web všichni zbylí nextra=většinou děs se slovákem tiskali=děs gts=děs na druhou Modemy alcatel 510i=super modem všichni zbylí(u nás prodávané telecomem a ostatními ISP)=děs To je mé zhodnocení. Kdo nesouhlasí, Ať napíše v čem má jiný názor

Anonym (14.4.2004 18:39:25)

HMMM

kcg (14.4.2004 20:24:46)

Zajda tvrdi, ze jeho Zyxel je taky vynikajici. Jinak proc je IOL jen ``dobry''? Proc neni ``super''? Tedy ja mam IOL. :-) Karel

Tips (14.4.2004 21:06:03)

jestli sis vsinl, Zajda neni normalni USER jak 95% ostatnich

Houmles (14.4.2004 21:07:56)

Copak tu něco napsal Zajda? Leda, že by Kuna sežrala Zajdu :-)

Tips (14.4.2004 21:21:24)

"Zajda tvrdi, ze jeho Zyxel je taky vynikajici"

Withman (14.4.2004 20:26:15)

IOL super.! Modem Alcatel ST USB taky dobrej....

Kuna (14.4.2004 20:28:36)

mam tejden IOL a jede to ve dne v noci v prac. dny i vo vikendu tak 430 kbps, ping tak 40 - 80, docela spokojenost. Kamos ma Tiscali rychlost podobna ale ping ma nad 200. IOL - super (zatim spokojenost)

kcg (15.4.2004 09:06:57)

Presne tak, nez mi chcipnul Asus, tak ten IOL mi jel uplne stejne. Karel

Kuna (14.4.2004 20:30:52)

Jo a mam 512/128 a modem ASUS - na nej lidi dost nadavaj ale ja sem spokojenej delam s nim vsechno mozny a v podstate jeste nevytuh. I na hrani games je dobrej. Nekdo psal ze mu to pri vyhledavani online serveru spadne - me ne.

Houmles (14.4.2004 20:58:10)

Takže iol přesouvám z kategorie dobrý, do kategorie super.

Keddie (14.4.2004 23:08:12)

Taky mam Asus, je zapnuty neustale (presneji - nevypinam ho ze site) a v podstate nemam duvod si stezovat. Zatim jsem nenarazil na zadny problem a naprosto v pohode jede. Kdo vi cim to je :o).

R (15.4.2004 08:21:53)

zyxel 650R-33 super

Anonym (15.4.2004 12:28:23)

Trosku to upresnim: Pemac= par uzivatelu iol= spousta uzivatelu, ale je to vpodstate CTC, takze agregace muze byt trosku "upravena" atd ...

Olda (15.4.2004 19:12:31)

Contactel=stabilita pingy do 100, rychost mezi 350 - 420 kbps nehledě na denní dobu, výpadek za 2 měsíce zatím jeden, a to ještě díky ČtC.

Anonym (15.4.2004 19:16:53)

jsi jeden z mála.

Olda (15.4.2004 19:23:47)

To asi jo, spadám pod brněnskou SSG, a co vím, na našem DSLAMu jsem sám jak kůl v plotě (a asi ještě hodně dlouho budu)... žeby se agregovalo i tam ?

Trouba the MicroWave (15.4.2004 19:31:15)

Nextra-Praha=pohoda, 250-420 kbit na 512/128