Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Internet je úžasný, ať žije perverze!

Internet je úžasný, ať žije perverze!

Anonym (25.8.2007 00:00:00)

Shodou rozličných okolností jsem se na svém oblíbeném diskusním serveru dostal až do klubu, kam lidé, kteří nemají příliš práce, přetiskují bizarní, ba přímo úchylné inzeráty z jakýchsi eroticko-deviantních stránek. Shodou okolností jsem také neměl moc práce, a tak jsem se do toho začetl...

David (25.8.2007 09:03:58)

Autor chodí asi pravidelně na perverz.cz (proti gustu nic...) a zřejmě mu na to doma/v práci přišli, tak rychle spíchnul článek, aby mohl tvrdit, že tam byl ze žurnalistických důvodů :-)))) Ale no tak kolego, se za to nestyďte, někdo to rád pusou, někdo bičem, někdo od psa, no :-)))

Anonym (25.8.2007 09:31:23)

Přesně.. nechcu se nikoho zastávat.. některé specialitky jsou jen pro velmi silné nátury, některé jsou nezákonné, ale tak to holt příroda zařídila. Každý má jiné preference a obvykle to bývá tak, že ti co nejvíc zapíraj a tvrděj, jak jsou normální - tak ti jsou perverzáci nejtěžšího kalibru...

karel (26.8.2007 03:57:33)

Tak to teda nejsem !!!!

David (26.8.2007 08:24:34)

A proč máš potřebu to o sobě sdělovat okolí, že NEJSI úchyl? :-) Lidi kolem mě to vědí a nepotřebuju se vyhraňovat :-) Že by v tvém případě platilo to o kameni hozeném do hejna hus? :-)

Morty (25.8.2007 13:20:56)

Ať už byl autor článku na perverz.cz z důvodu jakéhokoli, článek se povedl a je skvělý... Vlastně bych mu asi měl i poděkovat, že vím o další adrese, která mě může být ukradená a zároveň mi ukazuje na fakt, že nejsem ještě tak v pr...i, jako např. inzerenti zmiňovaní v článku... :-))

David (25.8.2007 13:37:24)

Zas když to vezmeš z druhé strany, proč "v pr*eli"? Každýmu se líbí něco jinýho, stejně ajko někomu se líbí macandy a někomu naopak skoro anorektičky. Pokud je v tom svobodná dohoda 2+ lidí a neobtěžuje to jinak okolí a nenarušuje výchovu dětí, tak ať se doma pro mě za mě lidi navzájem třeba bičujou... Mimochodem jsem četl tuhle jednu zajímavou sexuální statistiku a DIVIL BY SES, kolik lidí má různé ulítlé sexuální fantazie... A nemusejí to být nutně ošklivky a uslintaní chudáci...

Wamp (26.8.2007 10:35:32)

At si kazdej chodi kam chce, ale me osobne pripada ze clanek je zaujaty jednim smerem a neco podobneho se da napsat na jakekoliv tema. Takze napriklad http://airsoft.martinjeu.com. Autori lzive vynasi kvalitu china vyrobku. Jejich recenze jsou spise reklamy. Atd. Co treba mentalita nekterych lidi builder.cz? Nez aby se podivali do historie a nebo pouzili neco jako hledani, tak radeji polozi dotaz znovu. A co treba googli? Kolik lidi umi najit na netu co potrebuje? Takze autor zde vynasi pouze nejake uchylky, ale lidska blbost je vic rozsirena nez uchylove. PS: Pro uchyli: Nic ve zlem....

Jake´s son (21.9.2007 18:27:51)

hej ty hrajes airsoft..... tak tohle je fakt moooooc!!!!! AŤ žije CHINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAvAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAvAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hups!

Jake´s son (21.9.2007 18:31:15)

kdo najde dve " V " tak vyhral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wamp (7.10.2007 04:42:10)

Airsoft se nehraje, to jen tak na okraj. A bohuzel radeji dam prednost znackove zbrani ktera je 5x drazsi nez ta cinska. Takze pocitej ze se bavime o hranice 10000 a výš.

Tomáš (28.8.2007 14:53:13)

... to nám zase někdo objevil "Ameriku". Nechápu, proč se autor pozastavuje nad praktikami některých jedinců? Nechápu, proč vlastně vyhledává místa, kde se může dočíst tyto věci? Všude je psáno, že pokud mu obsah nevoní, tak ať tam neleze. Možná, že se snaží zlehčit tématiku, která jeho samotného pálí a bojí se to řešit jinak. Bude z toho mít traumata a špatné sny, které bude řešit kulkou do hlavy (možná že i do cizí) nebo jiným obtěžováním okolí. Měl by se léčit! --------------------------- Pakliže někdo někoho čímkoliv neobtěžuje a něco mu nevnucuje či ho neomezuje nad rámec svobodné domluvy, tak nejedná o nic, co by bylo špatné! Tom p. s. Třeba domině v latexu a kozačkách by se mohla zdát perverznější kdejaká diskotéková barbie a nebo právě autor tohoto článku!

MONCA (28.8.2007 17:40:39)

PROTOZE JSES UCHIL KTEREJ DOMA NEMA ZENSKOU.

JJ (30.8.2007 03:29:38)

Internet je "úžasný" hlavně v tom, že kdekdo může kamkoliv (skoro) napsat kdejakou kravinu (doslova) a je to vydáváno za "realitu".