Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > O2TV a zlepšování kvality služby

O2TV a zlepšování kvality služby

ANONYMOUS:) (15.12.2007 21:02:48)

Co si myslíte o tom, aby o2 rozšířila nabídku o nedabované zahraniční kanály (fr,něm,ang) popř. tedy aspoň umožnili přepnout zvukou stopu na originální +Zavést volbu zapnutí cizojazyčných titulků k pořadům (čím více jazyků tím lépe pochopitelně) . O2 by se tak dostalo do pozice posykytovatele "televize", který pomáhá vzdělávat. Myslím, že takové titulky by zrovna drahé nebyly a myslím, že by to určitě hodně lidé přilákalo. Původně jsem to chtěl poslat přímo o2, ale tady to bude asi lepší, zjistit jestli jsem s takovým přáním samotný anebo je nás více :) Přece jen, je to interaktivní TV, tak by myslím, měla nabízet nějaké ty interaktivnější prvky.

Anonym (15.12.2007 21:55:53)

Problém je v tom,že O2 pouze šíří TV program,který koupí od výrobce (TV stanice),takže duální zvuk, titulky atd. jsou záležitost TV stanice,nikoliv O2.A rozšíření programové nabídky nebude problém technický,ale právní a finanční (autorská práva a licenční poplatky za vysílání).

Anonym (16.12.2007 11:12:09)

Jj to máte pravdu. Je tam dost poznat, že balík kanálů jde přímo od Maďarů :-) (A je tam možnost dát si orig. znění) Tak právě doufám, že by mohli něco koupit i od Němců, Francouzů a Italů. I když asi tuším, že to maďarské budou mít velice výhodně (DIGITV).

Anonym (16.12.2007 11:51:43)

To není o tom, že by to nakupovali u maďarů. Je to o tom, že je to ze satelitní distribuce, pořady se nakupují pro ČR, ale prostě je pro spoustu kanálů distribuční centrum pro střední evropu, které dělá uplink na satelit v maďarsku (a v rámci úspory nákladů se na satelit obraz tahá jenom jednou a k tomu pár národních zvukových stop). A jak už tu bylo psáno - není to technický problém, ale právní a finanční (upřímně řečeno - nezaplatilo by se to. Kdo chce originály, tak má satelit - i když i tam už to začíná být problém, je velký tlak na kódování pořadů jenom pro danou zemi)