Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Jak vnutit nevidomým reklamu?

Jak vnutit nevidomým reklamu?

Anonym (26.1.2008 00:00:00)

Shodou okolností se mi ozvali najednou dva kamarádi. Jeden provádí výuku počítačů ve škole pro tělesně postižené a nevidomé. Druhý vymýšlí reklamu. Přitom oba měli kupodivu podobný problém.

pip (26.1.2008 17:27:04)

Co to je za debilni clanek? Zajimalo by me, na jake skole kamarad je, protoze ocividne nema o nevidomych ani paru. Ja s nevidomymi opravdu pracuji a to co se v clanku pise jsou hole blbiny. Doporucuji si neco precist o kompenzacnich pomuckach pro nevidome, blind friendly webu a pak nebudete psat, ze nevidomi potrebuji kokrhajici reklamu. Uplne totiz bude stacit, kdyz bude mit reklama textovy popisek, ktery ani nemusi byt realne videt. Pokud chce druhy kamarad delat reklamu pro nevidome, tak at na ne nepohlizi jako na debily a radeji si o problematice neco nastuduje. A co se tyce tech nakupu, nevim proc by mela byt nevidomym reklama v obchode nanic. Mohou si klidne v pripade potreby nekomu rici /pozadat/ a on jim pozadovany vyrobek poda. Stejne v neznamem obchode uplne sami nakupovat nemuzou. Jak se vzdy o vikendu bavim temito clanky, tak tohle mi nadzvedlo. Rado by vtipny clanek, ale neda tak pro nekoho kdo tomu vubec nerozumi. Ostatni vi, ze to jsou nesmysly.

Anonym (28.1.2008 10:15:54)

Zajímavý komentář, ale zase ne všichni mají takové vědomosti, jako autor -pip-. Článek je sice asi občas trochu zmatený, že neví, co chce říct, ale nějaké zajímavé věci k zamyšlení nabízí. Tedy pro neznalé a neodborníky.

Andrews (27.1.2008 16:47:02)

Vite jak? Nevidomy dostane pristrojek ala mp3 co je schopnej cist RFID z vyrobku a kdyz pujde okolo tak je vyrobek joine a prehraje reklamu :))) I u bilboardu by to slo, RFID s velkym dosahem uz taky existuje.