Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Život se nežije on-line

Život se nežije on-line

Anonym (5.4.2008 00:00:00)

Internet a média vůbec zmenšují svět. Lidé jsou si blíž. Kdo by nesouhlasil? Když jste před 20 lety měli přátele v zahraničí, komunikace s nimi byla značně obtížná. Pokud se přítel jmenoval Johnson, byla komunikace ještě těžší, než kdybyste si psali s Pavlovičem.

Anonym (5.4.2008 03:46:58)

článek je velmi výstižný, každá nová vymoženost má svá pro a proti, o ohni se říká, že je to dobrý sluha a zlý pán - mobil, internet, automobil apod. to jsou velmi dobré vymoženosti, pokud se ale už docela vážně píše o tom, že někdo je nemocný z obavy, že mu přestane fungovat mobil (!!!) tak to je už na pováženou, pokud si někdo posílá SMSky s někým ze sousedního bytu, je to (s prominutím) zhovadilost, pokud se něco závažného stane, pak mobil je přímo neocenitelným pomocníkem - podobných příkladů by se dalo uvést nepočítaně

Anonym (5.4.2008 21:08:10)

To je zajímaví připomínka s tím, že když dřív nebylo všechno hned, člověk se víc těšil... Vzpomínám, že nějaká tancovačka byla dvakrát do roka, to se člověk těšil víc než teď, když je možné jít na diskošku nebo do klubu kdykoliv.