Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Největším technickým fiaskem se staly Windows Vista

Největším technickým fiaskem se staly Windows Vista

Anonym (2.3.2009 00:00:00)

A další novinky uplynulých dní: Opraveny tisíce chyb ve Windows 7 ― Microsoft se soudí kvůli implementace linuxového jádra ― V Praze se brzy vypne analogový signál ― a více...

Jay (2.3.2009 16:25:57)

Rekl bych ze Gmail se stale zhorsuje - prave kvuli vypadkum. On to neni jeden dva vypadky za rok, ale kazdy mesic nekolik mensich, kt. trvaji napr. hodinu a vetsina uzivatelu kteri Gmail nepouzivaji intezivne je ani nepostrehne. Pres POP3 resim na Gmailu nejaky problem 3x do mesice (webove rozhrani nemam kvuli reklame moc rad). V tomhle smeru se mi zda lepsi Hotmail, kde se da reklama v pristupu pres web bez problemu odfiltrovat POP3 uz mi taky funguje a zadny vypadek jsem za 7let pouzivani nezaznamenal.

Anonym (4.3.2009 00:49:35)

Nevim o jake reklame v gmailu mluvis, nevim jak ty, ale ja tam zadnou nemam.

Laik (4.3.2009 09:18:02)

Nevíte, kde by se ty W7 dali ještě stáhnout?

y2k (4.3.2009 11:13:33)

Dovolím si tvrdě nesouhlasit. Provozuji menší mailserver, který mimo jiné pravidelně v intervalech 20 minut vybírá protokolem POP3 bývalé e-mailové schránky různých uživatelů mailserveru. Běžně chodí na providery Seznam.cz; Atlas.cz; Volny.cz; O2active.cz; HotPop.com a Gmail.com. Problémy a to opravdu obrovské jsou jen na ShitoSeznamu.cz :-), který má 18% neúspěšnost připojení. Čestně a po pravdě můžu říct, že jsem nepotkal větší šlendrián co se e-mailu týče, než je Seznam.cz. Druhý za seznamem je HotPop.com, který má 4% neúspěšnost a ostatní jsou huboko pod 1%, což může být i na straně vytížení linky, která napájí mailserver. Co se Googlu respektive Gmail.com týče, tak tento emailový provider má nejlepší statistiky co se do úspěšnosti připojení týče ze všech ostatních mailových serverů, které jsou pravidelně vybírány. Rozdíl v Gmail.com je jediný a to, že se na něj připojuje přes SSL, tedy 995 TCP, ovšem tato komunikace je na případnou stabilitu připojení ještě náročnější, jak běžný POP3 přes 110 TCP.