Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Máme právo na svobodu slova a připojení na internet!

Máme právo na svobodu slova a připojení na internet!

Anonym (14.5.2009 00:00:00)

Francie, která v Evropě vymyslela jako první demokracii moderního typu, má na svém kontě pochybné prvenství. V úterý její poslanecká sněmovna schválila zákon o odpojení pirátů nelegálně stahujících hudbu od sítě.

Jan Šlezingr (14.5.2009 13:18:04)

Jak mě mohou donutit platit za internet, který nemohu používat, to nechápu. Pokud by se mi něco takového stalo, tak prostě zruším smlouvu, nebo to chápu nějak špatně? (neberu v úvahu závazky na dobu určitou)

Petr (15.5.2009 16:23:52)

Každopádně je tohle už omezování svobody a každý MÁ PRÁVO NA INFORMACE! Takže nějací blbý francouzi ať se jdou bodnout. Kdyby tohle hrozilo i u nás, tak doufám, že lidi výjdou do ulic. Snad si to nenecháme líbit. V dnešní době je to snad trend všechno cenzurovat a odpojovat. A ta naše BSA ať jde taky do pr***. Jsou to snad ještě větší podvodníci, jak samotní piráti. Jen nechápu, čim si pomůžou, jsou i horší věci které by se měli řešit a ty piráti jsou až to poslední! Nejdřiv by měli řešit ty piráty, co unáší lidi a chtěj několikamilónové výkupné, vrahy a ty nahoře, co vykrádaj náš stát.

malcius (16.5.2009 14:45:21)

Tak tahle sorta ("piráty, co unáší lidi a chtěj několikamilónové výkupné, vrahy a ty nahoře, co vykrádaj náš stát") tyhle ubožáky (OSA, BSA, ČPU) vubec nezajímá... ty se hojej hlavně na obyčejnejch lidech, jako jsme my. Nechápu (a asi nikdy nepochopim), jak je možný, aby se v zákoně nechalo zavést vybírání "VÝPALNÝHO" při koupi digitálního foťáku a paměťové karty (pro pořízení svých fotek, na které by mělo platit moje autorské právo), HDD (na jejich uložení) a DVD (na jejich archivaci). Z tohohle všeho maj tyhle zku*wency prachy a nemusim bejt žádnej pirát. Akorát tak motivujou některý jedince, aby ty filmy a hudbu fakt stahovali "o-sto-šest", když si to prakticky "VÝPALNÝM" předplatili... je to všechno o připos*aným systému, kterej tady v našem státě, takovej "legální zlodějskej xyndl" toleruje. A že se jich na tom musí živit. Toť můj názor!

bramborak (14.5.2009 19:48:46)

Ta anketa pod clankem mi k nemu nejak nesedi, tam nikdo nikomu neubira pravo na internet, akorat mu odpoji internet doma, nic mu nebrani jit na internet jinam. Ne ze bych s odpojovanim souhlasil. Co oblasti kde neni zadne pokryti, jak tam by se to resilo? To by musel stat podle tohoto prava zajistit pripojeni i v techto mistech?

xxx (16.5.2009 18:43:34)

Tak v České Republice je stahování a kopírování filmů a hudby pro vlastní potřebu zcela legální. Nelegální je pouze jejich šíření dál. Jinak já byl bez internetu zhruba 25 let a žil jsem spokojený život, teď jsem teda 9 let připojen a že bych byl šťastnější se mi nezdá. Takže pokud by se mi stalo, že budu dalších 25 let bez něj, je mi to vcelku jedno.