Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Mafie žije ze softwaru

Mafie žije ze softwaru

Anonym (15.7.2009 00:00:00)

Podle tiskové zprávy české pobočky BSA (Business Software Alliance), která sdružuje klíčové výrobce softwaru z celého světa, se mezinárodní mafie obrátila ke komoditě dosud jí opomíjené. Zní to neuvěřitelně, ale jde o software. A jako plaftorma pro nekalé podnikání slouží internet. Po éře jednotlivců, kteří v malém páchali podvůdky, se teď objevují na scéně organizované gangy.

jmeno (15.7.2009 13:34:54)

myslíte tu bsa ktera v cz nema zadny pravomoce diky prohranemu soudu a jen tu plane dela bububu? se divim ze to jeste nezabalili sasci...

idego (23.7.2009 06:14:28)

No, nevím, vzpomínám si, jak byl v USA poprask okolo toho, že nějaká protipirátská organizace (myslím, že RIAA) začala tvrdit, že trh s nelegálními kopiemi filmů je spojen s trhem s narkotiky a že ti zlí piráti, když někomu vypalují film, do krabičky rovnou strčí sáček magického prášku. A že se to tak může snadno dostat i k dětem a podobné blbosti... Udělali ze sebe dost velké voly. Jsem si jistý, že BSA si vymýšlí, resp. démonizuje a nafukuje současný stav. Trh s nelegálním software a pirátskými kopiemi bezpochyby existuje a funguje, ale říkat tomu mafie opravdu není na místě. BSA lže - ostatně jako vždycky.