Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Indoš, Facebook a piráti

Indoš, Facebook a piráti

Anonym (26.9.2009 00:00:00)

Co minulý týden dal a vzal? Spíše vzal. Jak plané sliby ohledně Indoše, tak zbytečné kecy na Facebooku i šéfa pirátské strany.

Anonym (26.9.2009 16:22:39)

No, tak s hodnocenim vyjadrovaci schopnosti a nazorove (ne)usporadanosti predsedy Horkeho nelze nesouhlasit. Na druhou stranu ostatni vytky autora vuci CPS jsou imho hodne mimo misu - prirovnani k pedofilum? To myslite vazne? Skutecne si autore myslite, ze smyslem CPS je obhajovat nelegalni cinnost na internetu, pri ktere dochazi k porusovani autorskych prav? Ucelem je prece postavit porusovani autorskych prav do jine roviny, nez je obycejna kradez - tyto dve veci totiz samozrejme nejsou to same - a takto samozrejme zmirnit casto nesmyslne velke financni tresty padajici za nelegalni sdileni. Za dalsi zrusit darmozrouty typu OSA, resp. naprosto nesmyslne a proti zdravemu rozumu jdouci poplatky za ulozna media. Kde v tomhle vidite obhajobu nelegalni cinnosti opravdu nechapu. A co se tyce svobody na internetu - jde spise o prevenci, nez o jeji vydobyti. Hlavne v EU zacinaji pomerne nebezpecne vystrkovat vselijake soukrome instituce hodnotici obsah internetu, tvorici neverejne blacklisty, na jejichz zaklade poskytovatele omezuji svobodny pristup k informacim. Nebo dalsim problemem muze byt odpojovani uzivatelu pri porusovani autorskych prav na internetu apod. Temto vecem by se melo legaslativne zabrnit drive, nez dorazi i do CR (i kdyz s tim blokovanim uz je stejne pozde)...

Ratan (26.9.2009 20:25:06)

Souhlas, ČPS možná ještě není úplně osobnostně ideálně obsazená, ale znám desítky dobrých lidí mezi jejími členy. Je to alternativa k paroušům, topolům, rudým či knížatům. Minimálně bych jim přál více než 1 procento, aby se jim zaplatily výdaje. Když vidím jak do kampaně dávají své úspory, tak je mi jich líto. Nemluvě o času - zasloužili by si podporu.

Mungo (27.9.2009 20:13:06)

Jak to, že neexistují moderní programy ? Micro$oft je, co se týká operačních systémů a kancelářských balíků, úplně jiného názoru. Klidně bych používal ještě Windows 98, ale to už není moderní, protože v něm nerozjedete spoustu "moderních" programů z balíku Micro$oft Office, které navíc v jednotlivých edicích nejsou mezi sebou příliš kompatibilní ... Ani Windows XP nejsou moderním OS, ani Windows Vista ... Samozřejmě napíšete, že mohu používat Linux a OpenOffice - ale to bohužel v úředním styku tak úplně nejde.