Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Digitální bleší trh

Digitální bleší trh

Anonym (14.11.2009 00:00:00)

Když jsem putoval na letošní dvojveletrh Digitex+Interkamera, netušil jsem, že už cesta sama předznamenala mé následné dojmy. Poté, co vlak měl zpoždění skoro půl hodiny a před námi jedoucí brněnská tramvaj se srazila s osobním autem, jsem dorazil na Výstaviště o dobrou třičtvrtěhodinu později, než jsem zamýšlel. Netušil jsem, že by se hodila ještě stávka semaforů a vrátných u vstupu - a pořád by času na prohlídku bylo víc než dost.

Vassago (14.11.2009 17:50:29)

Marně vzpomínám na doby před dvanácti lety, kdy jsem coby jedenáctiletý klučina jezdil s tátou na Invex a pak svoje spoulužáky oslňoval vyprávěním o našlapaném výstavišti, kde se tísnily tisíce lidí, všechny pavilony byly zaplněny až po strop a v sekci Come in Future megalomanské stánky všech, kdo v herní branži něco znamenali vyplňovaly prostor mezi stovkama počítačů, na kterých mohl každý zkusit to nejnovější, co herní průmysl nabízel...kde ty časy. To, co se na výstavišti předvádělo polední roky byla úplná ubohost...

Jindra99 (15.11.2009 14:01:11)

Jo, v době, kdy stálo PC 40-80 tisíc byly úplně jiný zisky z každýho kusu, než dnes, firmám tak zbylo dost na prezentaci. Dnes je to už jen spotřební zboží a každej to má doma, tak nepotřebuje kvůli tomu někam jezdit. Já mám krásný zážitky ze svýho prvního Invexu, někdy v roce 1992 nebo 1993. Pak už to šlo postupně z kopce.