Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Internetová gramotnost v ČR roste

Internetová gramotnost v ČR roste

Anonym (29.1.2010 00:00:00)

Rok se s rokem sešel a společnost Gemius uvolnila další ročník studie Do you CEE?, která představuje souhrn poznatků o internetovém trhu v regionu střední a východní Evropy. Češi se umístili na druhé příčce za Estonskem, což je vynikající výsledek.

volani.webnode.cz (29.1.2010 00:58:44)

"Tragické je, že se u nás stále využívá Seznam jako primární vyhledávač" Proč tragické? Díky tomu že seznam je pro google konkurencí, tak počešťuje relativně hodně služeb. Seznam bohužel technologicky i celkově zaostává, ale lepší něco než li nic. Mohli by třebas nabídnout na emailu IMAP a chat v rámci všech služeb (spolužaci, lide, email) přes XMPP. Také by mělo zlepšovat vyhledávání a nabídnout překlad stránek. Měla by se také zlepšit kvalita videí na serveru stream.cz a tak dále :)

Vassago (29.1.2010 02:26:56)

Tragicke je to proto, ze to dokazuje, ze ve vyhledavani informaci sme zaostali na serveru, ktery na nas chrli jeste spoustu dalsich "dulezitych" zprav narozdil od googlu, ktery jenom vyhledava to, co opravdu potrebujeme....ale facebook sme objevili hned...ostatne to, ze se mezi nasimi top servery objevil super.cz jenom dokazuje, ze cesi jsou z vetsiny prostacci a drbny...

Sfusama (30.1.2010 16:21:11)

V něčem je Seznam napřed, před cirka 5 lety jsem chtěl koupit jahodník, a Google nenašel vůbec nic, Seznam tisíce odkazů. Zajímavé bylo, že za 3 dny už to našel i Google, jakoby se zastyděl a napravil, že selhal na tak obecném slově. :-))

babca (29.1.2010 18:52:37)

Pouzivam dlouhou dobu gmail, minuly tyden jsem zakaznikovi nastavoval seznamacky mail v Thunderbirdu - byl jsem zaskoceny ze IMAP jeste furt nevedou - dyt je uz rok 2010... jinak IMAP jiz par tydnu seznam nabizi, ale jen poloverejna beta.