Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Velký třesk povstal z mrtvých!

Velký třesk povstal z mrtvých!

Anonym (3.4.2010 00:00:00)

Velikonoce, čas, kdy povstane z hrobů kde co všechno. Pravda, letos to mohlo být ještě mnohem zajímavější… Sice o týden dříve, ale povstat mohla černá díra, která by nás všechny pohltila. Bylo by to symbolické.

Gomoku (5.4.2010 15:28:32)

Už nad urycvhlovačem létá UFO ? ... Ne ? Tak to zas takový zázrak nebude . Velký třesk jsem si vždy představoval jako něco ultimátního hraničícího s nekonečnem . A tenhle pokus mi připadá jako chtít nekonečno uzavřít do nočníku a tvářit se skoro jako bůh ... Kdo ví jestli vůbec něco jako velký třesk bylo a zda nějaká pradávná srážka dala vzniknout tomuhle životu . Příliš neznámých na tak jasné tvrzerní že jsme bůh ;)

aaa (6.4.2010 16:39:08)

Vy ste si pekne uleteli...To ze je nieco male este neznamena ze to nieje ultimatne...vo vesmire nexistuje nieco akoze velke je dobre a male nic.Ved sa pozri na svet okolo teba cele je postaveny s miniaturnych atomov a molekul.A preto ze to je na molekularnej urovni znamena ze to je bezvyznamne ??? najprv musis zistit podstatu vzniku a ta je na molekularnej urovni ako nie este dalej.A tvrdit tu ze stvorte planetu s 12 mesiacmi a zivotom fungujucim na nej a potom budes boh lol...No k tomu sa snad nemusim vyjadrovat...Na nase moznosti a na to kolko tu vlastne ludia su na tejto planete je to prevratny objav...

Bobík (8.4.2010 13:50:07)

Ve vesmíru je taky jeden velkej čert a ten vás všecky sežere:-))))

Marcus (6.4.2010 06:57:16)

Když vědci pošlou dvě jehly proti sobě a srazí je proti sobě, to už jsou jako bozi jo?:-))))) A když jo, tak mi teda zkuste vytvořit nějakej vesmír, nějakou planetu, ne který bude dokonale harmonickej život, aby kolem ní obíhalo 12 měsíců, který by se nikdy nemohly srazit a nějaký slunce, který by planetu nespálilo na popel. A to je teprve začátek. Samozřejmě nějaký začátek to mít muselo a nějakej konec to taky mít bude. Boha bych z toho ale nevynechával. Jak to tak ale vidím, konec našeho světa na Zemi ale asi neurčí Bůh ale my. Zničíme se sami. Na základní škole jsme jednoho dne počítali, kdy nám dojde vzduch. Když jsme brali v úvahu, že statný strom vyrobí za rok tolik kyslíku co spotřebuje osobní auto za hodinu, vyšlo nám, že na naší milované Zemičce nám dojde kyslík asi tak kolem roku 2120. Ajajaj to je blízko co? No nám už to celkem může být jedno:-) Ale chudáci potomci. Naše vnoučata se tu budou dusit a chcípat. No jo, ale každej tam musí. Ale kam vlastně? Máme vůbec duši? Shnije naše tělo pod zemí a co bude pak? To je smutná představa. Pro někoho docela hnusná představa. Někdo se proto bojí smrti. Někdo se ale bojí smrti, protože si zajistil teplý místečko v peklíčku:-) Jak to tam asi vypadá? Bude se vařit v kotli? Určitě to bude mnohem horší než nějakej kotlíček s horkou vodičkou:-) Nevim jak vy, ale budu žít podle nejlepšího vědomí a svědomí. Jako 90% lidí na týhle planetě věřím, že Bůh je. V Čechách to asi není moderní a místní mě tak považují za cvoka. Budu se za ně modlit. Čus.

kmkm (6.4.2010 16:32:42)

lol

aaa (6.4.2010 16:43:15)

No vies neaky vypocet a kysliku a podobne je uplna hlupost.v tejto rovnici mas tolko premennych ze az...Cize neaky vzorec do buducnosti nejestvuje...

Oldřich Klimánek (7.4.2010 14:11:34)

------ Na základní škole jsme jednoho dne počítali, kdy nám dojde vzduch. Když jsme brali v úvahu, že statný strom vyrobí za rok tolik kyslíku co spotřebuje osobní auto za hodinu, vyšlo nám, že na naší milované Zemičce nám dojde kyslík asi tak kolem roku 2120. Ajajaj to je blízko co? ------ To jsou vážně vážné výpočty, co dělají děti na základní škole. Zůstal bych proto raději u toho modlení -- plícemi planety "nejsou" stromy, ale fytoplankton.

vasjo (8.4.2010 07:49:23)

A jak sme na tom s fytoplanktonem? je ho dost,