Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Deník cyklisty on-line

Deník cyklisty on-line

Anonym (5.5.2010 00:00:00)

Letní cyklistická sezóna se blíží, a tak mnozí z nás oprašují kola či kupují nové bicykly s nadějí, že tento rok již určitě na kole vyjedou. Pokud chcete jezdit pravidelně, pak je vhodné vést cyklodeník a není nic snazšího, než tuto činnost provádět on-line. Podívejme se na webové služby pro vedení cyklodeníků a tréninkových plánů.

PavelK (5.5.2010 16:08:44)

S děsem v očích sleduji jak tato euroamerická civilisace zaprodává svoji čest. Dovedu si představit islámistu, kdy čte Váš text, Co se mu asi hohí hlavou? Zřejmě si řekne ještě metrák, aby jich zdechlo o pár set víc. Já sotva uživím rodinu a ty západní hovada maj problém jak sledovat cyklo trasu na webu. Já jim ukážu facebook! To já si založím deathbook! To jen abych měl přehled. Ne opravdu nejsem fanda islámu, jsem vychován v evropské sice bolševické civilisaci, ale lituji své vnuky až budou s radostí strkat hlavy do zadku číňanům, indům, cikánům prosit o misku rýže. Protože oni budou pánya my jim v zájmu dodržovámí lidských práv opravdu nebudeme vadit. Ještě že mi je 65 a brzo zdechnu. Nechci se dožít až dojde tak blízko. Prosím nezapomeňte si zapsat na webu kam jste chtěl dojet. Já už tam pomalu(spíše rychle) dojíždím. Zdraví Pavel

Pepa (5.5.2010 19:02:38)

Hele Pavle, kde rostou takové silné houbičky nebo od koho ten matroš kupuješ? :-D

PavelK (8.5.2010 16:42:42)

No tak to seš ty, jeden z těch milionů, o kterých píšu, Pepo! Jenže ty o tom bohužel nevíš. Jestliže tě příroda neobdařila mozkem, tak radši drž hubu! Pavel

Pepa (8.5.2010 20:07:31)

Pavlíku, tobě vážně hrabe, koukám, že urážíš a to jsem ti nic neudělal... Ale to jen hovoří o tobě samém.

PavelK (9.5.2010 10:18:24)

No tak Pepo ! Já nevím, ale myslím, že označení žrouta muchomůrek je na pomezí nadávky a drzosti. Myslíš, že jsi geniál, ale jsi genitál! Nic ve zlém Pepo!

Marek (10.5.2010 12:44:48)

Hele Pavlíku,já sem s údivem četl kolik ti je let,člověk v takovým věku by měl mít už rozum ne,ale ty se vyjadřuješ jak puberťák,no asi se věk nějak posunuje.Ta tvoje civili"s"ace je taky perla ale souhlasím s těma cikánama.Měj se super a odejdi v pohodě:) R.I.P.