Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Jak se obejít na dovolené bez připojení

Jak se obejít na dovolené bez připojení

Anonym (19.6.2010 00:00:00)

Blíží se dovolená a s ní i možnost odpočinout si od internetu. Jenže. Ruku na srdce. Zvládnete to? Jaké to bude nebýt on-line nepřetržitě celý den? Jaké to bude překonat cukání nepodívat se na zprávy, do schránky? Stejné, nebo horší než minulé roky?

Renard Müller (19.6.2010 10:21:32)

Skvěle napsaný článek. Plně s autorem souhlasím, ikdyž jsem internetu propadl také. Jenom ne FC, to mě brzi přešlo, když jsem zjistil jakou má FC moc.

Jirka (22.6.2010 14:26:50)

Dobrý den.Já nevím jak Vy,ale já se klidně na dovolené bez internetu obejdu.I bez telefonu.V normálním životě tedy né ale na dovče mě telefon a internet otravují.Je to podle mě naprostá stráta času a soukromí.Klidně bych se bez těchto dvou věcí obešel.Ty dva týdny se to dá přeci vydržet.Doma je to jiné.Přeji krásný zbytek dne.Jirka.

izzi_cz (19.6.2010 12:01:04)

napíchnout se na facebook chat nebo na gmail dokážu z jakýhokoliv programu co zvládá XMPP (jabber)

Tinkerlatko (20.6.2010 10:22:22)

Nechápu jedno - jak se může někdo nechat dobrovolně otravovat? :D Kdysi jsem pouzíval ICQ, měl jsem asi jen 20 lidí a zezačátku to šlo, lidi se chovali normálně,...ale časem zdivočeli, začali se vyptávat na každou blbost co je napadla a já už toho měl dost. Nějakou dobu jsem používal Gmail a měl Jabber účet na jabbim.cz....tak jsem napsal že přecházim na Jabber, zamáčknul slzu a ukončil to. Když začínal ksichtník, tak jsem to viděl jako něco nadějnějšího než teď, chápal jsem jak se to ovládá a říkal jsem si že za zkoušku nic nedám...jenže jsem tam byl asi dva dny, nikoho neznal a brzo zapomněl. Jaké bylo moje překvapení když se nedávno dostal na vrchol a kdo ho neměl, jako by nebyl...tak jsem si řek že to zkusim...a najednou koukám že já už tam dávno jsem :-o Všechno se zmenilo, ani prase by se v tom nevyznalo, všude hromada nezajímavých příspěvků,...tak jsem si spustil ksichtník chat v Pidginu a těšil se že občas někomu napíšu a že všechno půjde víceméně hladce....a houby - zase mě začali otravovat, udělej tohle, udělej tamto, tohle mi nefunguje, přijď se na to podívat....takže ksichtník chat šel taky pryč :D Užívám si svobodu a klid s normálním jabberem, aniž bych všem někde na síti cpal svoje JID a musim říct, že je to krásnej pocit :) - telefonování přes Jabber není zrovna nejhorší, vzhledem k tomu že se to ještě oficiálně nedořešilo a každej si to implentuje jak se mu zachce. Třeba Pidgin v Debianu + GoogleTalk ve Windows - tahle kombinace funguje, ale volat se musí vždycky z Pidgina na GT, když někdo volá obráceně, tak odstřelí Pidgina. - telefonovat jde i přes SIP, kdysi jsem to používal a nemůžu si stěžovat - kupa kodeků různých kvalit (podle připojení) a zvuk byl čistější než u Skype...kdoví jak až daleko to Skype dopracoval, ale jestli pořád používá supernody (měl by), tak pro mě pořád zůstane jen jako malá ryba v moři.

Baron (20.6.2010 11:34:52)

Mozna to bude tim tematem? O IT NEVAZNE? :D Nekdy mi prijde, ze nekteri prispivajici do diskuze tento fakt tak trosku opomijeji :D