Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Patentová past

Patentová past

Anonym (20.7.2010 00:00:00)

Celkem zanedbatelná společnost NTP, která v historii proslula jediným činem – vypáčila z výrobce populárních mobilů BlackBerry 600 miliónů dolarů, má na mušce další lukrativní cíle. Tentokrát to jsou všichni ostatní – Apple, Google, Microsoft, HTC, Motorola a LG.

PavelK (20.7.2010 17:13:17)

Ano, to je přesně ta situace do které se naše civilisace dostává. Vydělávat vychcaností, nic neprodukovat a adrenalově se bavit. A až už nebude s kým se soudit o milioony, pak přistanou u břehů Evropy tankery, ne no ropu, ale na lidi a budou lovit bělochy jako levnou pracovní sílu, aby se asijské děti nemusely dřít a mohly studovat jak z těch blbejch bělochů vymáčkat větší výkon. Samozřejmě bez jídla vody. Píšu úmyslně u břehů Evropy, američani se nedaj, ale my bychom jim porušili jejich lidská práva a tak je ještě přivítáme chlebem a solí. Chudáci vnuci. Hurá k soudu, sousedovi děti moc řvou!!! Zdraví Pavel

sss (21.7.2010 11:01:37)

Patenty, dal bych jim dobu životnost tak pět let a autorské max. deset let. Svět by byl daleko dále, fandím Číně, ti se s nimi neser.