Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Kolik stáli advokáti v boji proti pirátům?

Kolik stáli advokáti v boji proti pirátům?

Anonym (3.8.2010 00:00:00)

Ochránci autorských práv nemají snadný život. Piráti stojí společnosti velké množství peněz, ale tyto škody nejsou konečné. Další vysoké částky firmy platí za nerentabilní vedení soudů s jednotlivými piráty.

anywh (3.8.2010 07:03:19)

aby to nebylo jako s tím výrobcem automobilů, co si spočítal, že soudní spory za nebezpečnou fičůru v autech, které hromadně produkoval, se jim vyplatí, než fičůru opravit u všech aut. každopádně být nižší ceny, zaplatím, přestože legálně stahuju :-P

Martináč (3.8.2010 10:49:34)

Přesně tak, s chutí jsem si koupil za 99 korun DVD sběratelské edice Pianista od Polanskiho a U konce s dechem Luca Godarda, i když jsem tyto filmy už dávno předtím stáhnul z torrentů. O kus dál jsem ovšem viděl dvd za více než 600 korun a musel jsem se jenom smát, myslel jsem, že takové marketingové nesmysly se už neobjevují.

Baron (3.8.2010 11:59:05)

Na tohle tema jsou nekonecne vtipny clanky :D Ps. POrad se mi nikde nepodarilo zjistit, zda je zalovatelna situace, kdy CD/DVD nejde zkopirovat (ochrany proti kopirovani). Ze zakona mam prece pravo si udelat jednu kopii originalniho CD/DVD ktere vlastnim, pro pripad, ze by se mi original poskodil... A jak to mam duelat, kdyz je nosic chranen?