Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Oracle útočí na Google, chce poslat k ledu Android. Zároveň ukončil vývoj systému OpenSolaris

Oracle útočí na Google, chce poslat k ledu Android. Zároveň ukončil vývoj systému OpenSolaris

Anonym (16.8.2010 00:00:00)

A další novinky uplynulých dní: Asus uvede tablety s Androidem i Windows 7 -- Skype může přijít o své jméno, stěžuje si na něj společnost Sky -- a více...

Martináč (16.8.2010 00:30:19)

Potřeboval bych drobnou radu, omlouvám se, že se netýká článku. Nejnovější Adobe Flash Player, který jsem si nainstaloval, mi neumožňuje zvětšit video na celou obrazovku a to ve všech prohlížečích. Zkoušel jsem Explorer, Firefox, Safari, Chrome. Pokud video zvětším, objeví se nesmyslné čáry, nebo mléčně bílá obrazovka. Zkoušel jsem jej instalovat vícekrát, nevíte někdo co s tím? Jediné řešení, které jsem objevil, je zpátky si nainstalovat flash 9..., pak se mě ale nutí nejnovější verze.... Sleduji přes internet stream tenisových zápasů, tak mi to docela vadí.:( Díky za jakoukoli radu.

Principium (16.8.2010 09:04:11)

Tak se vypr*ni na flashe a ten stream zápasu si přehrávej v externím přehrávači :-)

Martináč (16.8.2010 19:14:24)

No jo, jenže to jsou černé streamy a u nich tahle volba bývá jen velmi zřídka.:(

Jan (16.8.2010 22:03:11)

Stahnete si aktualni ovladace ke graficke karte. Pokud mate stary stroj, tak na nem uz flash moc ochotne nebezi, protoze to vykonove nestiha.

Jan (16.8.2010 22:01:42)

Myslim, ze nam oracle brzo stopne i vyvoj openoffice a javy a predvede to, co my davno zname. Koupili sun, protoze v nem videli konkurencci, a ceka ho stejny osud jaky vsechny ty nase firmy, ktere kdosi po revoluci koupil jenom proto, aby je vytuneloval a nechal zbankrotovat.

Martin (23.7.2011 12:04:44)

Spíš očekávám, že i pro OpenOffice přijde háček, jako přišel u MySQL, která dnes taky patří Oracle - tedy že vývojáře, kteří své aplikace staví pro MySQL, donutí k tomu buď své produkty vydávat pod licencí GPL a tudíž otevřít dveře právě největším hráčům k legálnímu vyzobávání dobrých nápadů z jejich otevřených kódů, nebo si koupit placenou verzi MySQL a ta není úplně levná (byť ve verzi enterprise umožňuje i partitioning, o čemž se dříve MySQL mohlo jen zdát, to je zas třeba uznat).