Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Google do toho praštil

Google do toho praštil

Anonym (9.9.2010 00:00:00)

Jak se zdá, firma Google nemiluje nic víc než chvíli, kdy může rozvířit stojaté vody. Po revoluci v oblasti propojení vyhledávačů a reklamy následovala e-mailová služba nabízející GB skladování dat ve chvíli, kdy všichni ostatní nabízeli pár MB. Potom se objevil operační systém Android.

anywh (9.9.2010 07:37:35)

volám přes 3g od O2 za 3,4 Kč na mobil, zdarma na pevnou - resp. za 70 halířů....takže už je to tu, jen se o to zajímat nimbuzz+nonoh.net

alftech (9.9.2010 08:07:59)

No a datovou konektivitu k internetu pro internetove volani z mobilu vam da kdo???? Samozrejme OPERATOR, takze zadny dobry konec snu o volani opravdu zdarma nemate ani na tom pocitaci, tam platite taky za pripojeni.

anywh (9.9.2010 08:32:24)

si to spočti, co ti vyjde levněji....pouze voip...umíš počítat? to jako že bez voip bys internet (nejde o mobil) neměl?? :)

Nargon (9.9.2010 11:27:20)

To ze je to vyhodne ted neznamena ze to tak bude i nadale. Az bude dost lidi vyuzivat "internet v mobilu" k telefonovani a operatorum klesne hlavni zdroj prijmu z klasickeho volani, tak ten internet zdrazi tak, aby se jim celkove prijmy vratily do starych mezi. Nepocitejte s tim ze nekdy budeme volat levneji. Operatori jsou svine a ty prachy z nas vyzdimaj.

anywh (9.9.2010 12:05:00)

nevidíš moc daleko...v Německu už s voip počítají a upravují model...ale ne ntím, že to zdraží ;-)

Martináč (9.9.2010 21:41:54)

Minimálně doma si můžeš postavit wifi sám, uvědom si, kolik hovorů uděláš z domu, je jich značná část. Za další, když se trochu uskromníš a jsi z velkého města, můžeš si jít zavolat na nějakou veřejnou síť, hromady kaváren je mají a jsou hodně rychlý.

anonym (10.9.2010 07:50:12)

Voip doma samozrejme mam a vyuzivam !!!! Ale mas vubec poneti o tom, jak funguje wifi? Roky jsem je delal a v male mire delam dal. Pochop, ze kdyz se tvuj mobil bude pripojovot z bodu na bod na nejake free wifi, tak skoncis takhle.<<<< Miliony nastaveni pro pripojeni k wifi apeckam v mobilu. >>>>Vypadek pri kazdem prechodu z jednoho wifi bodu na druhy - jina ip, prepojeni k operatorovi, ten muze docasne odmitnout, protoze mu muze viset timeout na VoIP ustredne atd..... Kvalita pofiderni, co je zdarma nebyva kvalitni spojeni na voip jej potrebujes sakra dobre (latence atd...). Pochop, ze aby to bylo opravdu funkcni a tim myslim na uroven 21. stoleti.musel by byt nejaky celoplosny mobilni operator blazen a dat kvalitni mobilni datove pripojeni k internetu bez volani pres nej za 0,- mesicne. Nebo by musel byt nejaky clovek uplne blazen a pokryt celou republiku lokalnima wifi spotama a to uznejte je min realne nez to, ze se zblazni nektery z nasich mobilnich operatoru.