Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Získejte zákazníky přes Facebook. Ještě to jde.

Získejte zákazníky přes Facebook. Ještě to jde.

Anonym (1.2.2011 00:00:00)

Marketingoví specialisté už sice tvrdí, že Facebook je jako marketingový kanál mrtvá záležitost a co jste na něm neprodali doteď, už prodáte jen těžko, ale - stejně jako v jiných případech - i zde Česká republika přece jen notně zaostává za světem. Víte ale, jak se na Facebooku propagovat?

anonym (1.2.2011 18:44:55)

citat: S trochou nadsázky můžeme Facebook velmi pohodlně přirovnat ke křesťanství ? a to včetně fanatismu obstojného počtu jeho vyznavačů. V počátcích (a ani dnes) nebyl zdaleka jedinou sociální sítí svého druhu. Internet jich byl plný, ale Facebook podobně jako křesťanství nečinil rozdíl mezi bohatými a chudými či chytrými a hloupými. Stal se proto světovou vírou, kterou dnes vyznává více než půl miliardy lidí z celého světa (ano, je podstatně rychlejší, než bylo svého času křesťanství). ... to opravdu nema chybu... :-) je opravdu rozkosne cist, jak manipulativni sekularizace nese plody a to vcetne naproste neznalosti dejin, souvislosti a to jeste v kombinaci se spatnene pouzitymi(obsahove)slovy. Diky. S Vasim souhlasem si dovolim pouzivat jako priklad.

anonym (3.2.2011 15:05:25)

Mě se perfektně osvědčuje pořádání soutěží o VPN účty zdarma s tím, že aby se někdo mohl soutěže zúčastnit, tak musí znát kód, který získá, pokud nasdílí odkaz na naši facebookovou stránku svým přátelům (tlačítko Sdílej). Mám na to napsaný krásný skript. A v tom odkazu je popis služeb a výzva, ať se ostatní také přidají a soutěží. Dokonale virální, stačí jeden klik a zadarmo se o nás dozví pár set lidí, z nichž někdo určitě taky klikne. :-)