Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Chci platit za články na webu. Mám však pár podmínek

Chci platit za články na webu. Mám však pár podmínek

Anonym (25.2.2011 00:00:00)

Podle posledního průzkumu společnosti MEDIARESEARCH Češi stále odmítají platit za přístup k článkům na webu. V tiskové zprávě to uvedlo Sdružení pro internetovou reklamu.

anonym (25.2.2011 08:26:19)

tohle mně pěkně nasr*a*lo Konec diskusí O diskusích pod články toho bylo řečeno tolik, že jediná možnost je diskuse zrušit. Je příliš snadné autory napadat a jednou větou o nich cokoli říct. Velké zahraniční servery diskuse často nepovolují (záleží u čeho). A je to jen dobře. Jestliže se někdo chce ohánět takovými pojmy, jako je svoboda slova a cenzura, pak neví, o čem hovoří. Každý má totiž možnost si říkat, co chcete, v rámci zákona. Má možnost si vlastní noviny nebo vlastní blog. Ale nikdo nemůže od novin vymáhat vymyšlené právo na to, aby člověku umožnily říct, co má na jazyku. Řádkový vulgární žblept v podobě komentáře psaného pod přezdívkou je příliš snadná cesta, na kterou nikdo právo nemá. ____________________________________________________________________________ tohle muže vyplodit jen piálek co ma v hlavě piliny ! a nebo spiše pisálek typu prošmejdim net a uplácám naký stupid článek ! jestliže autor článku nesnese dyskuzy pod článkem a třeba nahudou nakou tu kratitku ! tak raději at nepíše nic, a jde chlastat a vylévat svoje stupidní nazory do hospody ! tam mu to jasně vysvětli že ma držet klapačku :)

anonym (25.2.2011 13:47:16)

Chápu, že se každej snaží vytěžit maximum, ale moc mne nenapadá za který současný web bych byl ochoten platit. Nejčastěji navštěvuji weby, které provozují soukrommé zájmové skupiny většinou neziskové. Tyto weby jsou podrobnější a důslednější na přístup k uživateli. Podle mne je jediná cesta v naprosté změně přístupu k uživatelům a nabízet velkých rozsah služeb (nejen články - za to bych určitě nebyl ochoten platit).