Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Emancipace zahnala ženy od ploten k počítačům

Emancipace zahnala ženy od ploten k počítačům

Anonym (19.3.2011 00:00:00)

Sám si vaříš, sám si pereš, že se na to ne... Asi znáte tuto větu z filmu S tebou mě baví svět. Ve světě, kde kafíčka a dortíčky nahradily chaty na Rodina.cz, Dama.cz apod. se z manželů stali self-made-mani.

anonym (19.3.2011 09:13:57)

No tak to se povedlo, máme to doma podobně, každý sedí u svého PC, scházíme se u TV. Žehlení se podařilo vyřešit pomocí skládání oblečení hned po usušení, ono je to sice vidět, ale lepší než to tahat z hromady suchého prádla. Obědváme každý v práci, dítko ve školce, snídaně formou jogurtu a večeře formou chleba a párku nevyžadují žádné velké přípravy. Víkendy se necháváme pozvat k rodičům nebo nějaká levnější restaurace - jak krásně se nám to žije....achich jo. Kouzlo domova se tak nějak vytrácí.

anonym (21.3.2011 09:20:18)

O hodne prichazite. Je krasne, kdyz se o vas nekdo stara. Prijdete z tezke prace domu a tam mate s laskou uvarene jidlo. Nake stravovani ve spechu? Proc? Ona vam prace nekam utece?

anonym (22.3.2011 17:21:44)

http://www.novinky.cz/zena/styl/228394-proc-byly-zeny-v-50-letech-minuleho-stoleti-zdravejsi-nez-dnes.html

ženská (11.10.2012 14:24:23)

Jo chlape, po válce naženeš ženskou do práce, chceš aby ti pomohla dát do kupy zničenou infrastrukturu, ale služby, který byly v budovatelském plánu, aby jí ulehčili život (čístírny, látarný, výrobny polotovarů, žehlírny) nevybuduješ a pak se dívíš!? Nejsi schopnej vydělat tolik prachů, aby ti ženská mohla jen a pouze vyvařovat, žehlit a vařit? Tak drž klapač a podílej se stejným dílem na práci - krm děcko, žehli si, vař si. Protože kde na to má brát, žena čas když MUSÍ chodit do práce, protože k tomu byla vychovaná a vy líný paka jste si na to zvykli!??

anonym (19.3.2011 15:31:52)

anonym (19.3.2011 20:08:33)

je otazka jestli nakonec neni lepsi si zaplatit uklizecku a na obedy bez potizi chodit kam chci nez si doma jeste pestovat nicnedelajiciho surfare... chapu ze tahle norma nevoni kazdymu (viz zaverecne poplivani Donutila v Romanu pro muze), ale zamysleme se nad tim konceptem...

anonym (21.3.2011 13:25:19)

ja uz davno rikam, ze zenske jsou jen samice lidkseho druhu avsak, nemaji zadny rozum ani silu vule. delaji vsechno jak to jde nejsnadneji, a chlapy jen vyuzivaji aby se samy meli co nejvic dobre. a ten net, a hlavne socialni site je tak rozmazlil, jako jeste nikdy, dava jim velke moznosti, jak se zbavit nudy, misto toho aby delali neco uzitecneho a taky je to pro ne zdroj snadno vydelanych prachu a jeste k tomu chlap se musi snazit aby ji vnutil penize. diky prevaze muzu na netu az o jednu tretinu, tim myslim seznamky, ne socialni site, tak chlapi se perou i o baculku, i o protivu i o zlatokopku atd... a vidim jak nektere mozna se rekne s hodnym ci inteligentnim oblicejem zeny ci slecny, na chatu skoro spi, ani nevim jak z toho nemaji karpalni tunel. a urcite to jim dost vynasi, protoze se neseznamuji s clovekem jako s clovekem, protoze je zajimavy ale jen v pripade ze kapnou na zlatou zilu, a pokud reknete ze jste bez prace a chcete seznamit jen pres pismenka, tak je konec, ano v pripade ze chteji zenske rodinu ci vztah, ale ony taky tam chodi jen z nudy. a to je 21st., kde jsou hrde, rozumne a skromne zeny? kteri se spokoji s jim rovnym, ne ony chteji pravnika ci manazera, a to i nejaka nevzhledna k...a si mysli o sobe buhvico. a za vice nez rok ani jednu jsem nepoznal, ktera by o mne projevila byt mensi zajem se seznamit a ne jen popovidat. takze opravdu neverim, ze zenske dokazou milovat, kvuli tomu jaky clovek je, a ne kvuli tomu co ma, takze v tomto clanku http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/228069-muzi-se-stehuji-za-sexem-zeny-za-laskou.html ci spis ti vedci, zapomneli rict, ze zenske pod laskou vidi jen penize, ale jsou tak hloupi ze si mysli ze to je laska. ano to je skutecna pravda, verte neverte, chlapi zeny, je to tak. takze autorovi, vybral jses si takovou slepici, tak to i sklizej. a rada pro svobodne, zneuzivejte zenske jak to jen de, nezaslouzi si fer jednani jak i ony nedokazou jednat uprimne a na rovinu, jen si hraji a delaji nedobytne, kdyz maji zajem tak at se taky snazi, a nechvastejte se majetkem, i kdyz mozna pak hrozi, ze tezko nejakou najdete, ale pokud takovych co nechteji opustit principy jako ja, tak snad zenske dostanou rozum, i kdyz pomuze uz jen jaderna valka, a prestanou myslet jen na luxus a nicnedelani. rekne nejaka zenska, dyt my vam rodime deti. a ja reknu, nerodite a nevychovate je proto,ze to chcete, a jste dobry clovek, ale jen proto, ze to vam veli priroda, a byt je zenska jakkoliv emancipovana, tak mit dite neodola zadna, a aspon toho muzem vyuzit, preci jen lepsi mut doma mensi zlo, nez si porad jen kupovat.

anonym (24.3.2011 15:03:32)

nemyslím si, že by situace byla až tak tragická, jak tu popisujete. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že ať je moje žena se mnou z jakýchkoli důvodů, kvůli penězům to rozhodně není. Nevím z čeho pramení vaše zkušenost, ale podle vašeho textu jsem nabyl dojmu, že chyba nebude jen na straně žen. Přeji vám aby jste potkal ženu, která by dala vašemu životu nový smysl, tak jako tomu bylo u mě.

jana (1.2.2012 21:15:54)

Zdravím anonyma.tedy,takovou hovadinu jsem už dlouho nečetla. Ani si nechci domýšlet jak vážený vypadáte a čím se živíte.Nepochybně máte velmi ztížený přístup k ženám(a samotným se jim moc přistupovat nechce...)nebo máte snad nějaké fyziologické problémy. Nebojte,můj psychologický rozbor končí. A teď já.Mám jednoho manžela,tři děti,nebyla jsem na mateřské ani já ani on,živíme se každý sám(společná firma,kterou jsem sama založila)ano,o práci se dělíme i doma.Materiálně si nejsme vzájemně vděční. Občas sice dětem chleba namaže,já zase na oplátku něco zvednu,odvezu mu auto na přezutí atd,ale tak nějak si to nepočítáme. Za mne,váš problém nejsou ženský,ale sobeckost a lakota.a ta bohužel smrdí na dálku.Nejen ženám... Klidně bych váš cenný příspěvek dala přečíst mému milovanému manželovi,ale sedí v hospodě a zapíjí své nové auto se svými starými kámoši.a já mu to hrozně přeji. hodně štěstí a lásky(i když je to kravina vymyšlená vychcanýma ženskýma a chlapů ubožáků) přeje Jana

anonym (26.3.2011 18:29:05)

Zdravím všechny, chtěla bych si založit jednoduchý e-shop, ale nemám moc peněz do začátku, takže nechat si obchod naprogramovat na míru pro mě nepřichází v úvahu. Hledala jsem na netu levnější možnosti a jako nejvýhodnější se mi zdá provozování Aukro shopu nebo založení e-shopu na serveru Krámky.cz, který nabízí bezplatnou verzi ?krámek free?, což je vlastně e-shop zdarma. Máte s provozováním obchodů na těchto platformách nějaké zkušenosti? Díky Dáda