Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Zdeněk Maršál: Greenhousing.cz není firma přetřená na zeleno

Zdeněk Maršál: Greenhousing.cz není firma přetřená na zeleno

Anonym (12.4.2011 00:00:00)

Na závěr našeho miniseriálu o serverech všeho typu jsme pro vás připravili rozhovor se zakladatelem firmy GreenHousing Zdeňkem Maršálem, která vyhrála naše hodnocení o nejlepšího poskytovatele managed serveru na českém trhu.

anonym (13.4.2011 09:48:56)

k vasim serverum mate spesl kable od fotovoltaickych ci jinych "zelenych" elektraren ? Jestli ne, je to totalni nesmysl se nejakou tzv. zelenou energii chlubit a jeste vetsi nesmysl za ni platit vetsi cenu :o) podobny vtip uz tu byl z huby VDF, kdy z tvrzeni o zelenem napajeni jejich BTS padalo hodne lidi na prdel :o))))je to proste nesmysl.

anonym (13.4.2011 11:59:24)

No nesmysly z huby spis vypoustis ty. Zelena energie je realita, proste vsechna elektrina, ktera je z OZE. A jeji dost a zdaleka se neproda vsechna. Zkus si o tom neco precist, jestli to pro tebe neni moc slozite. http://www.cez.cz/cs/pro-zakazniky/caste-otazky/zelena-energie.html#p1

anonym (13.4.2011 12:13:03)

ty ses jelito...pochop, ze do site se pusti energie z uhelnych,jadernych,FVE elektraren a proste je to mix maš, kterym se krmi koncova zarizeni - spotrebice. Ze je tam 1% podil z FVE z toho jeste nedela zelenou energii.CEZ to umi okecat dobre,kdyz na to i jelito jako ses ty odkazuje :o))) Kdyz nebudu chtit nejaky objekt krmit zelenou energii, jedine, co to prinese je mensi cena,furt budou draty meho objektu i draty tech slavnych zelenych firem vest do stejne rozvodny ke stejnym dratum. Taky muzu s nadsazkou rict, ze jedu na zelenou a nebudu daleko od pravdy.

anonym (14.4.2011 08:24:18)

Na GH a uroven sluzeb je s konkurenci nesrovnatelna... Mame zkusenosti s vice poskytovateli a GH je opravdu jednicka. Doufam, ze tento koncept bude fungovat dlouho...