Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Virtuální věk mění od základu lidské chování. I flirtování.

Virtuální věk mění od základu lidské chování. I flirtování.

Anonym (17.5.2011 00:00:00)

Podobné teorie se dříve či později vynoří při každé revoluční změně. Za připomenutí stojí třeba lékařské obavy z dob počátků železnice. Rychlost nad 60 km/h byla považována za zdraví škodlivou.

panic (23.5.2011 16:08:11)

plasi lide maji sance? kdepak, tam maji sanci jen ti co maji je i venku, a tohle je pro ne snadnejsi zpusob, nekoho balit na financni vyhody pro sex, i kdyz zenske si mysli ze je ziskavaji pro seznamovani. takze bohuzel, i kdyz jsi pekny mlady kluk bez floka a budes jen cekat, tak se ti neozve ani dokonce plnostihlejsi slecna ktera by o tebe projevila zajem, protoze ji uz bali, ti, frajeri kterym staci dirka, a zenske si mysli ze jim ti balici rikaji pravdu jak jsou krasni ci jim nezalezi na vzhledu, proste, smula no, ze ten pomer a zen na netu neni vyrovnany, a to zpusobilo to ze zenske jen odpovidaji a chlapi hromadne oslovuji, zenske cekaji jak je bude ziskavat chlap a vsechno pro ni vyridi aniz by ona musela hnout prstem ci mit duvod ji poznat, ale hlavne vsechno vyzaduje po chlapovi aby mel duvod poznat ji. proste tohle udelalo z zenskych namyslene zlatokopky a naivni hlupacky, bez ohledu na vzhled. vim o cem mluvim za rok a pul ani s jednou nedalo rozumne poznavat jako protejsky. i kdyz jsem mel stesti, a potkal jsem to co jsem chtel uz od zacatku cekani na netu, ale ne v teto bezvericne zemi.

Alfonz (26.5.2011 09:16:05)

Milý panici, vzhledem k tomu, že pravděpodobně vím, kdo jsi, je celý tvůj příspěvek zbytečný, protože nevíš o čem mluvíš. A pokud nejsi schopen se za rok a půl na netu seznámit, jsi prostě kopyto, které dělá někde chybu. ;-)