Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Velký bratr Apple, Google či Tesco

Velký bratr Apple, Google či Tesco

Anonym (1.6.2011 00:00:00)

Pro milovníky svobody jedince to byly pohromy, navíc následovaly jedna za druhou. Nejprve se ukázalo, že Apple sbírá informace o lokalitách, ve kterých se nacházejí majitelé iPhonů. Firma se ale plácala v horké vodě jen chvilku, následovaly potíže Sony s uniklými daty z herních konzolí.

Jirka (1.6.2011 11:26:31)

Dobrý den. To je zase moudro.Každému komu to aspoň trochu myslí tak ví že je sledovaný všude a kýmkoli.Stačí jen mobil.Nemusí to být chytrý mobil.Klidně i blbej.Pokud nevytáhnete baterku,tak když budou chtít,tak vědí o každém vyšim kroku.Nehledě nato že sociální sítě to jsou přímo žně.Co tam ti lidé všechno napíšou,to je až k neuvěření.Jsme sledováni všude ale tím se netrápím.Kdo nikde nic neničí a nebo nekrade,tak se nic neděje.JH.

gt (2.6.2011 18:29:51)

"..internet stále rychleji obrušuje naše soukromí. A lidem to stále méně vadí." Proc si myslis, ze to lidem nevadi? Vadi. Stejne, jako smirovani operatoru, kamerove systemy, Opencardy, Kapsch-brany, scitani lidu... Nepotrva dlouho a lide vyjdou do ulic. Stejne, jako v Egypte, Spanelsku, Irsku...

Martinez (2.6.2011 22:57:29)

nejsem zadnej "extremista", ale v tomhle jsme zajedno :-) UZ ABY TO BYLO!!!

Jan (3.6.2011 11:03:37)

Souhlas! Ja myslim, ze internet by naopak mel byt zcela anonymni, umoznujici pristup komukoliv, co si kazdej o sobe na nejake fejsbuky a twitry nakida je uz jen jeho vec, kdyz si o tom sam rozhodne.