Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Facebook začal automaticky rozpoznávat obličeje a lidem na fotografiích přiřazovat jména

Facebook začal automaticky rozpoznávat obličeje a lidem na fotografiích přiřazovat jména

Anonym (10.6.2011 00:00:00)

Sociální síť Facebook celosvětově spustila novou funkci – Facebook díky softwaru pro rozpoznání tváří zjistí, kdo na nahrávaných fotografiích je, či může být, a k osobám přiřadí jejich jméno.

mmmmario@centrum.cz (10.6.2011 10:37:56)

Bóóóže, lidi dobrovolně daj svoje fotky na web, ještě pod vlastním jménem a pak se divěj, že si je může zobrazit i někdo jiný?? Facebook není fotogalerie, ale služba na komunikaci a seznamování lidí (a tahání soukromých informací z lidí :-) a přesně cílená reklama, tak se nedivte že to, co FB pošlete, FB taky využije.

Renda (10.6.2011 23:24:53)

Už jem o tom tady jednou psal. FB nemám rád a při vyslovení tohoto slova se mi ježí všechny chlupy. Byl jsem tam zaregistován 5 minut a to jen ze zvědavosti. Pak jsem zažádal o zrušení registrace která vyžadovala e-mailovou adresu. Po zrušení mého účtu na FB jsem 6 měsíců trpěl otravnými e-maily od různých lidí z celého světa. Takže FB dále nabízel můj e-mail jiným i přez výmaz administrátora. Nakonec jsem musel zrušit svůj e-mail a vytvořit jiný. To myslím mluví samo za sebe jak FB zachází s daty uživatelů !!!