Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Technologie nás zbavuje sbírek

Technologie nás zbavuje sbírek

Anonym (6.8.2011 00:00:00)

Někdo méně, někdo více, v každém případě během naší životní pouti hromadíme věci. Někomu se povede úspěšným rozvodem či požárem o všechno přijít a začít sbírat znovu, ostatním s pokračujícím věkem hrozí, že se i s pokojem propadne do nižšího patra. Ještě že máme digitální pokrok, který z našich sbírek dělá nepotřebný odpad.

Jirka. (8.8.2011 12:06:39)

Dobrý den.Tak já se určitě nevzdám klasiky.Koutouče do kotoučáku,elpa,kazety,singly.Neznám nic lepšího,nebo snad i krásný zážitek když pouštíte elpa na gramci a nebo třeba pustíte kotoučák a ono to stále hraje.To je přeci krásný.Ta klasika.My co máme gramce,kotoučáky,kazeťáky a podobně,se toho nevzdáme.Máme k těm zařízením určitý vztah.Kupříkladu bych uvedl toto.Jak dlouho jsem nato musel šetřit a nebo dělat přezčasy a nebo dokonce těch brigád co jsem nadělal.Pak jsem to nesl domů jak svátost.Já osobně tato zařízení nevyhodím nikdy!!!!!!!!! Mám knim vztah a vážím si jich i dnes !!!!!!!JH.

VV (9.8.2011 04:33:44)

To mate jiste pravdu, ale obavam se, ze s podobnymi pocity budete ponekud osamocen.

vasjo (9.8.2011 08:09:07)

Vzhledem k tomu, že trh s gramodeskami zažívá v posledních letech boom, tak asi nebude.

Michal (10.8.2011 16:09:48)

Tak jako vyrobena gramodeska, ktera jeste nebyla hrana ma lepsi kvalitu nez CD...s prehravanim to klesa ale je to tak...