Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Facebook ztrácí v porovnání se sítí Google+. Klíčové je totiž soukromí

Facebook ztrácí v porovnání se sítí Google+. Klíčové je totiž soukromí

Anonym (22.7.2011 00:00:00)

Facebook se svými zhruba 700 miliony členů sice není sítí Google+ životně ohrožen, přesto však reakce uživatelů, médií a analytiků varují, že by se Facebooku nemusela vyplatit jeho liknavost vůči požadavkům lidí, kteří chtějí mít větší kontrolu nad svým soukromím. Současní uživatelé Google+ totiž používání této sítě zdůvodňují právě slovy, že mají daleko větší moc nad tím, co kdo na jejich účtu vidí, s kým oni co sdílejí a jak se k nim vůbec v tomto směru Google chová.

Renda (22.7.2011 23:10:00)

Poslední věta tohoto článku vystihuje vše. Moji důvěru FB ztratil chvíli po tom co jsem se ze zvědavosti zaregistroval. Najednou mi chodilo spousta e-mailů od lidí o kterých jsem v životě neslyšel a hned si mě chtěli přidat mezi přátele. To se mi přestalo zamlouvat a tak jsem ihned požádal o zrušení registrace. Po vyptávání proč a jaké k tomu mám důvody, byla moje registrace zrušena. Jenže jaké bylo moje překvapení - otravných e-mailů jsem se nezbavil. Až jsem nakonec musel zrušit svoji e-mailovou schránku. Takže i po zrušení registrace bylo nadále narušováno mé soukromí. Nyní mám žádost na vstup do Google+. Jen se modlím abych nedopadl stejně.

mrkva (24.7.2011 23:50:49)

to renda: Bohuže Vás mnusím zklamat, ale pokud si služby neumíte nstavit, pak Vás budou "otravné" či spíše informativní emaily stále obtěžovat... Tyto služby jdou pěkně přizpůsobit, poté nemusíte dostat email ani jeden...

Jindra (24.7.2011 12:22:49)

Moc bych se nedivil, kdyby za google+ stály ty stejný entity v pozadí, jako za facebookem. Na jednu síť nalákali obří stádo ovcí a do té druhé chytí rádobyinteligenty, v globálu tak budou vědět o všech všechno. Konkurence to může být jen zdánlivá. Je to moc paranoidní představa? Kdo ví.

Normální (29.7.2011 16:55:09)

Přesně tak to je.Bildenberg to jistí.