Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Obchodní praktiky O2

Obchodní praktiky O2

Chory (23.8.2011 14:16:39)

Právě mi skončila výhodná roční nabídka internetu od O2 za 400Kč/měs. a automaticky navazovala na stejnou službu za 750Kč/měs.. Nic neobvyklého a tak jsem se rozhodl službu zrušit. Po dlouhém telefonátu operátorům jsme se dostali ke zrušení služby a nejednou mi byla nabídnuta sleva na 500Kč/měs. Když jsem i tuto nabídku odmítl a trval na zrušení, cena se opět snížila až na stávajících 400Kč/měs.!!! Je to normální? Myslel jsem, že komunikuji s největším poskytovatelem telefonních a internetových služeb v ČR a ne s vietnamským stánkařem. Se službou jsem byl celý rok spokojen a pokud by mi byla smlouva prodloužena za stávajících podmínek, určitě by jsem neměnil. "Zlevňovací" postup operátora mě však urazil a tak i když jsem dosáhl stávající cenu 400Kč/měs., od smlouvy jsem odstoupil. Obchodní praktiky O2 se mi příčí. S pozdravem Chory.

Pavel (24.8.2011 13:07:46)

Podobná zkušenost: asi před rokem jsem se konečně odhodlal telefonicky vypovědět ADSL u O2. Operátorka se logicky snažila udržet klienta a nabídla mi zvýhodněný internet za 400 Kč/měs. Protože to je cena, za kterou nabízel ADSL i T-mobile, rozhodl jsem se u O2 setrvat. Po jednom roce, v srpnu 2011, mi zavolala operátorka a sdělila, že výhodná roční nabídka internetu za čyři stovky se blíží ke konci a že od září se mi automaticky navyšuje poplatek za tutéž službu na 750 Kč. A co tomu jako říkám a jestli s tím souhlasím. Pravil jsem, že s nimi okamžitě končím a děkuju za včasné upozornění, abych se mohl poohlédnout po novém poskytovateli. Dáma u aparátu pravila, že mi tedy nabízí nový, jednoroční zvýhodněný tarif opět za 400. Krucinál: naivně se domnívám, že miliony nových zákazníků už žádný z poskytovatelů internetu ani telefoních služeb nezíská (trh je rozdělen). Naivně se domnívám, že by měl 02 své stálé zákazníky hýčkat a snažit si je udržet. On zatím dělá pravý opak. Merde!

xXx (30.8.2011 16:10:09)

Kdyby byl trh závislý na Vás dvou tak žádný internet neexistuje. Taky somr. v hospodě u piva o slevu ?? Hospodský by Vás nanejvýš vykopl.