Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Utestujte se k smrti

Utestujte se k smrti

Anonym (27.8.2011 00:00:00)

V poslední době, ať zavítáte na jakékoliv webové stránky, vykoukne na vás test. Jsou na to speciální firmy a hrnou na lidi testy typu: Předstíráte orgasmus?, Jaká jste v sexu?, Hrozí vám, že budete na dovolené nevěrná? Občas si říkám, že u některých testů není ani nutné cokoliv testovat, odpověď je jasná.

Ja (27.8.2011 14:53:01)

Sice to taky nechapu, ale divil byste se, kolik lidi nejen travi cas nad temi testy, ale pak jeste poslou sms za stovku, aby se dozvedeli vysledek. To uz mi hlava vubec nebere. Pridavam jeden stary, rychly a zadarmo: 1. otázka: Jsi hezký? ano - 1 bod ne - 0 bodů 2 otázka: Jsi chytrý? ano - 1 bod ne - 0 bodů Vyhodnocení: 2 body: Jsi hezký a chytrý. 1 bod: Jsi buď hezký, nebo chytrý. 0 bodů: Jsi škaredý debil!

pannic (28.8.2011 18:33:05)

takovehle testy a vubec tyhle bulvarni media vydelavaj na lidske blbosti, tak to bylo a porad bude, sam jsem si vsiml, ze jen neznaly clovek a s iq pod sto, kliknou na netu na cokoliv, at uz se to tyce, anket, emailu o vyhre, ci falesnych antiviru, atd... jinak zenske maji stesti, ze na netu je pro kazdou zabavu, staci mit jim jen dirku, kdyz to chlap pokud neni bohaty nebo zabavny atp... tak je sam na celym svete a jen tezko potka stejne tak postizeny protejsek inteligenci a tezkym zivotem.