Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Regulovat internet? Kurnik SOPA

Regulovat internet? Kurnik SOPA

Anonym (19.1.2012 00:00:00)

To, že anglická verze Wikipedie včera nabízela místo informací černou stránku, může být pro většinu laiků jediným viditelným výsledkem reakce značné části profesionální veřejnosti na snahu amerických zákonodárců regulovat internet.

Nargon (20.1.2012 14:16:02)

Ja osobne proti te regulaci nejsem. Ale musel by to vymyslet a udelat clovek co tu danou problematiku zna. Pak by z toho mohl byt pouzitelny vysledek, ktery nebude vypadat jako cenzura. Jenze zadny clovek z praxe to asi neudela protoze vi ze je to nesmysl. A ti lide co o tom nic nevedi jako treba ti senatori, tak ti udelaji podobnou blbost. A ani lide z nahravacich studii na to nejsou vhodni. Ti take o internetu vedi velke ho*no, kdyby o nem neco vedeli tak to vyuziji pro zisk a nebudou se to snazit zrusit.

Hell (20.1.2012 22:48:37)

Za chvíli budou chtít regulovat výkon výpočetní techniky, nebo je už regulován? :-D

anonym (22.1.2012 10:19:58)

Tyhly radoby demokratické zakony a nařízení jsou katasrofa ! cenzura na internetu byla už od jeho začátku ale nelegální ! čili po tichosti se likvidovaly "zavadné informace" ! ale ted to spěje k zcela ""legální"" cenzuře , čili nebudou už dělat po tajnu ale zcele otevřeně a ještě při tom mužou zavřít provozovatele servru !! nemluvím o servre které šíří "nelegální obsach" ale o servrech které šíří "nežadouci" informace o dění a o událostech ktaré se jístým kruhum nelíbí !! řekl bych že je čas už konečně říci ne! těmhle radoby demokratickým zakonum ! protože jednoho dne se jinak dočkáme toho že si někdo patentuje rození děti a pak bude te plati za každý narození ditě a pokud ne tak zavřít na 20 let :) !! a jiný omezujíci humusy na ktará zvracený Amik muže příjít ! a takové ty kecy jako že schozením servru naký organizace se ničeho nedosáhna to tu šíří jen ovečky a placeni šmejdi ! do jísté miry takový postup také napovažují za správný , ale jak je známo dějinama tak slušnou cestou si nikdy ničeho nedosáhlo !! tedy pokud lid teto světa bude chtít zmněnu tak to rozhodně nepujde slušnou cestou !

OSPF (1.2.2012 14:24:20)

Meles nesmysle. Vydavatele se proste nasrali, jak si kazdej druhej stahne co chce zdarma z netu a jeste se jim smeje do ksichtu tak prolobovali tento zakon. S demokracii toto nema nic spolecneho. Todle je proste jen chraneni si sveho kseftu. Bohuzel maji vydavatele tu potiz, ze jaksi A/V dilo nemuzes zabezpecit stejne jako treba auto.

X (21.1.2012 02:51:32)

Tak to ti nebude ani vadit zrušení Netu a chození po kolenou ...

Jan (24.1.2012 12:19:08)

Pokud se nekomu nelibi nektere stranky, tak at se na ne proste neleze. Pokud se Vam nelibi, ze byste "nahodou" mohl na internetu presto na nejake nevhodne stranky narazit, tak na nej nelezte nejradeji vubec, ale hlavne do toho nekecejte ostatnim, kteri pri navstiveni nevhodne stranky proste zmacnkou zpatky a basta. Na nevhodnou stranku clovek narazi jen kdyz ji opravdu hleda, kdyz budu hledat predpoved pocasi, at se mi nikdo nesnazi namluvit, ze najdu detske porno, je to uplny nesmysl.

OSPF (1.2.2012 14:59:56)

Kazdy pedofil by s tebou jiste souhlasil.

Jabberwock (9.2.2012 14:53:57)

Dobře napsaný článek, díky za něj.