Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Online přenos - Kam kráčí bezdrátové sítě

Online přenos - Kam kráčí bezdrátové sítě

Anonym (27.4.2012 00:00:00)

V pořadí již šestá konference s názvem „Kam kráčí bezdrátové sítě“. Tentokrát opět blíž moravským a slovenským účastníkům, proto s podtitulem Morava s Slovensko. Více než 340 majitelů a techniků lokálních sítí sejde v hotelu Jana v Přerově.

anonym (27.4.2012 22:49:36)

hm ano museli jsem zvíšit kapacity na učástníky :) a to nás utvrzuje že to neděláme špatně , jo jo ale prvně zlikvidovat konkurenci , případně koupit menší ISP a nebo škodít jinak to vy umíte ale to je tak všechno na víc se nezmužete ! kvalita služeb stojí za prd :( a pokud se vyskitne problém tak akorát dělaji z lidí debily ! kdo má rozum tem hle isp se zdaleka vyhne :)

OSPF (30.4.2012 12:28:21)

A jakym poskytovatelum? Jediny poskytovatel ktery je zminen v clanku jsou Radiokomunikace. Sitel technicky ISP neni (tedy rozhodne ne takovy, od ktereho by si naky cockar kupoval pripojeni) a Alcoma je vyrobce radiovych spoju. Jinak drtiva cast lidi ze sebe dela debily sama. Viz tvuj prispevek.

anonym (30.4.2012 21:55:41)

jasně nevím co na vaš stipidní příspěvěk řici snad jen , jsem rád že jsem ještě nepotkal live takový chitráky co žijou na učet druhých mám nejraději !

OSPF (1.5.2012 12:15:17)

hm....tak stipidni misto stupidni jeste pochopim, ale chitraky....to uz je na me moc. Nechapu proc by jsi se nemohl vyjadrit. Placnul jsi proste nesmysl. Jinak u xDSL sluzeb neni obecne problem v kapacite site, ale v posledni mili, ktera je vetsinou v silenem stavu. Draty mnohdy desitky let stare...a oprava neni zadna sranda. Kdyz pomineme financni stranku veci, tak potrebujes povoleni od majitele stavby, mnohdy potrebujes povoleni na rozpokapni minimalne chodniku, casto i silnice...coz v centru mest neni vubec sranda...