Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Windows 8 přichází – stáhněte si zdarma testovací verzi

Windows 8 přichází – stáhněte si zdarma testovací verzi

Anonym (4.6.2012 00:00:00)

Společnost Microsoft uvolnila ke stažení ukázkovou verzi nového operačního systému Windows 8. Je dostupná všem zájemcům zdarma. Ti si tedy mohou odzkoušet, jak nové Windows vypadají a jak se s nimi pracuje. Ostrá verze systému je plánována někdy na konec letošního roku.

rkotik@seznam.cz (5.6.2012 18:42:33)

Ne ne počkám na další verzi že by 9 ?? Microsoft nezklamal opět trochu nepovedená verze. Opakuje chyby se stále dokola , zveřejní dobrou verzi a pak 2 co se nechytí. Co si pamatuji dobré verze byli win 98 - win XP - win 7 . Ostatní propadli ... Osmičky asi zkušeného uživatele nepřesvědčí. Pokud používáte tablet tak prosím , tam je nové prostředí na místě. V mém v počítači opravdu ikony 3x3 cm nepotřebuji.

anonym (6.6.2012 01:08:27)

no nejsi zas takový borec, abys mohl hodnotit Microsoft. Možná bys mohl ohodnotit třebas něco jako kostelecké uzeniny, tam tvé postřehy byly vítány.

Vávra (30.6.2012 16:00:27)

Kdo nevyzkouší nemůže soudit. Osmičky jsem stáhnul ,rozchodil ,a velmi rychle smazal Taky si myslim že win 8 , díky Metro , které nejde vypnout nebudou příliš úspěšné.Po instalaci nejpiužívanější softu je ovládání nepřehledné. Chybějící tlačítko start, těžko v kompu nahradí metro ikony 3x5 cm , osobně používám desítky programů, jen ty nejpoužívanější mám na ploše . V tabletu super ale v notebooku či kompu na nic. V tabletech to bude naopak , málokdo má v tabletu nainstalováno 60 programů,tam osmičky určitě prorazí.

Radek (19.7.2012 21:55:02)

Zkoušel jsem a myslím, že na tablet OK, na desktop bez tlačítka Start je to opruz, protože start aplikací přes Metro zdržuje. Ale třeba si všichni zvykneme narvat víc ikon aplikací na desktop a startovat přes něj - protože přechod na desktop je vlastně hodně rychlý. Jinak některé funkce bych nezavrhoval, třeba historie souborů nevypadá špatně, stejně jako konečně zdá se rozumná podpora víc monitorů. Výbornej je informačně blog MS o vývoji Win 8 nebo třeba česky http://www.businessit.cz/cz/windows-8-vse-co-potrebujete-vedet.php - s přehledem podstatných novinek.