Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Plaťte televizní poplatky i za přístroje připojené k internetu, žádá Francie

Plaťte televizní poplatky i za přístroje připojené k internetu, žádá Francie

Anonym (2.7.2012 00:00:00)

Vládnoucí francouzští socialisté volají po zavedení koncesionářských poplatků, které by lidé platili i za přístroje připojené k internetu, pomocí kterých sledují televizní programy. S chystanou novinkou se pochlubilo francouzské Ministerstvo kultury, resp. přímo ministryně kultury Aurélie Filippetti.

TomasTrutnov (2.7.2012 14:36:57)

Vážně doufám, že nikdy nezavedou koncesionářské poplatky z internetu. Právě kvůli těm poplatkům jsem si nikdy nepořídil televizi ani rádio, i když jsem to mohl mít zdarma, protože zásadně nechci platit další 2000 Kč ročně. Jestli to zavedou i z internetu, tak už se tomu nevyhnu. Spíše by se měly koncesionářské poplatky zrušit a televize by si mohla vydělávat z větší části reklamami a něco by případně doplatil stát, kdyby chtěl třeba nařídit vysílání pořadů, které by si na sebe nevydělaly.

OSPF (2.7.2012 18:10:41)

Lidi, uz si konecne uvedomte, ze kdyz neco zaplati stat je to uplne to same, jako kdyby to zaplatil kazdy z nas. Jsou to totiz nase prachy.

Fox (2.7.2012 20:32:56)

To OSFP>Béééééé, bééé béééé bééééééééé, aneb mícháme jablka a hrušky. Jako první si dovolím dát odkaz na wikipedii. http://cs.wikipedia.org/wiki/Koncesion%C3%A1%C5%99sk%C3%BD_poplatek A jako druhé, co to meleš ty jeden vořechu? Tady jde jen o to že chtějí čím dál více peněz které platí lidé. Internet mám TV však ne a těch 130 korun jim platit nebudu pokud by to chtěli zavést i u nás. Pěkně ať to udělají jen pro registrované platiče. Tomovi jistě došlo že daně pocházejí od občanů, tj. od nás. Ale také mu došlo že by ročně ušetřil 1600 a o něco více zaplatil na dani.

OSPF (4.7.2012 17:50:12)

1)chovas se jako primitiv 2)budto se tvuj kolega vyse neumi vyjadrovat nebo mas ty potize chapat psany text

Fox (5.7.2012 00:39:53)

Ano, zachoval jsem se jako primitiv, moc mě to netrápí. Jen z tvého textu jsem pochopil že stav tak jak je, je správný. Asi mě to trochu naštvalo protože jsem tě považoval za +- rozumného člověka.

OSPF (5.7.2012 17:26:55)

To zalezi, jak si definujes "spravny stav"

anonym (6.7.2012 00:51:16)

to fox "jméno nebo skratka " OSPF, znamená !Ochaný !Svaz !Producentu !Filmu !! co čekáš od placený ovečky ktará tohle kecy musí šířít povině i ve spaní ? jabych nečekl nic jiného než nacvičené žvásty !

OSPF (6.7.2012 10:31:20)

OSPF znamena OPEN SHORTEST PATH FIRST. Slovo "zkratka" se pise se "Z" na zacatku. Ma cestina je sice otresna, ale jestli nase skolstvi produkuje lidi, kteri jsou schopni napsat "skratka" tak jsme v pekne riti. Navic pokud nejsi schopen debatovat jako dospely jedinec tak sem nelez. Me se nelibi plno veci, treba placeni dani, ale je mi jasne, ze to je vec nutna a jine reseni zatim neexistuje. Ovsem chytrak jako ty jiste na neco prijde

Fox (7.7.2012 01:54:28)

A jak debatujete vy? Na oko slušně, jen v lidech nebudíte zrovna pozitivní emoce. Už jenom ta debata o warezu, s naprosto jasnou věcí jste se mnou souhlasil až po dlouhé diskuzi. Každý nemá čas nebo se nebude rozepisovat nad každou koninou a pak ji dlouze před vámi obhajovat. Já očividně taky nejsem schopen debatovat jako dospělý jedinec, mám snad držet hubu? Vaše příspěvky vypadají tak jak popsal anonym, jako by vás platil někdo za tyto názory. Držet hubu* by jste měl spíš vy pokud vás tak prudí názory ostatních "ovcí", jen Vám to asi nikdo ještě neřekl. * Je to jen reakce na to "tak sem nelez", jinými slovy drž hubu.

OSPF (7.7.2012 10:28:42)

Takze kdokoli ma jiny nazor ma drzet hubu? Milej chlapce, nenarazel jsem na to, ze ma nekdo jiny nazor. Velmi ocenim cloveka, ktery ma jiny nazor a dokaze si ho slusne obhajit. Kdyz tu ovsem nekdo jen nadava a neni ani schopen formulovat nakou zakladni myslenku proc nadavat, tak se nediv, ze takoveho cloveka vyzvu, aby sem nechodil. Toto je jaksi debata. Ne zastavka na nadrazi kde se hadaji bezdaci. Navic se tu debatuje velmi tezce, protoze velka cast lidi si plete to, co ONI povazuji za SPRAVNE a co za spravne povazuji zakony.

anonym (9.7.2012 02:46:48)

tak nevím čím jsem komu sice nadával , ale budiž :) jinak abych řekl pravdu na češtinu se*u , když to vezmu jak se chová naše vladá tak moje čeština je v tom připadě super :) a komu se nelíbí jak pišu tak at to nečtě ! nikoho nenutím to po mně číst ! každý má pravo na svuj nazor ! tomu se jak si pane OSPF říká demokracie ! což vy neznáte ani omylem ! a co se týká zakonu v tohle zemi , tak to je jeden velký maras ! jelikož jeden zákon říká tohle a protiřečí si z jiným zakonem , nabo zakony typu co něco říkají ale jejich výklad je možný ruzně "krouti a otáčet" :) a to že někdo považuje některá zakony za zcela špatné je v pořádku ! a pokud mi nevěříte tak si laskavě přečtete ustavu ! a zakladní listínu práv a svobod ! co říká o zakonech ! sic v týhle zami se zakony týkají jen obyčejných lidí " sem tam podle najkého zakona zavřou větší rybku ale jen když zlobí " :)))))) ale to nemněí nic na to že každý muže jaký koliv zakon považovat za zcela špatný nebo scestný ! mně by zajímlo jak by se budete tvářit až někdo udělá zakon že budete plati za každé nadechnutí a prdnutí :) třeba 5 kč za kus :) to se vám asi libit nebude že

OSPF (10.7.2012 15:58:54)

A opet krasna ukazka nepochopeni psaneho textu. Ja zde nikomu neberu pravo na vlastni nazor. Jen poukazuji na to, ze velka cast lidi si zde nedokaze ten svuj nazor obhajit a ani nedokaze rici, proc si mysli to co si mysli. Osobne vidim problem v tom, ze predevsim cerstvi absolventi ZS a SS maji pocit, ze sezrali vsechnu moudrost sveta a ze vsechno musi byti tak jak chteji oni. Debata zde vetsinou neni mozna, protoze je clovek vetsinou rovnou oznacen za lhare a zadny argument neprijde.