Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Cestující je třeba předem pěkně progooglovat

Cestující je třeba předem pěkně progooglovat

Anonym (29.8.2012 00:00:00)

Ono nestačí, že při bezpečností kontrole na letišti musíme zouvat perka a sundávat pásek, takže reálně hrozí mít gatě na půl žerdi. Každou chvíli někdo přijde s nějakým dalším vylepšením.

Bemb (29.8.2012 10:29:54)

1) "Novinka" stara vic jak mesic 2) Zadne British Airlines neexistuji 3) "S novou službou mám celkem dva problémy ? jednak nevidím, v čem by mi to mělo pomoci, protože dotyčný pracovník mne stejně musí k sobě přivolat rozhlasem (neboť již stojím ve frontě)..." - v prvni tride se ve fronte nestoji, ocividne autor nevi, jak to chodi... 4) Kdyz informace jsou o vas verejne dostupne, proc by k nim nekdo nemel mit pristup a nesmel je vyhledavat. Pokud s tim mate problem, nemejte zadne informace verejne dostupne. Jednoduche. 5) Ocividne autor totalne nepochopil vyznam toho programu...

xxxx (29.8.2012 21:18:41)

tady spíše někdo nepochopil autora :) ale to je fuk ,jde spíše o zase najkou databázi, ke které bude mít přistup kde kdo a bude v ní co se jen do ní dá nacpac o pasažérovy :) navíc najk nevidiím duvod proč by mněla mít letuška ipad a podobně :) ono to spíše možná bude ipad ale z přimím napojením na najkou databazi FBI NSA atd a foták bude kontrolovat ksych dané osoby jestli se jedné opravdu o daného člověka ! čili podlemně další stupen ochrany před takzvaným terorizmem :) )))))) a defakto že tekových "filtru" lidí už je na letištích mraky :) ale proč ne když jsou na takovýhle capiny prachy :)

vasjo (30.8.2012 16:54:29)

Nu, osobně bych nebyl nadšen, kdyby mi v letadle naservírovali bez řečí mé oblíbené jídlo, pití, knihu a pustili oblíbený film (atd. atd.), protože by mi to přišlo hodně omezující. Možná nějaké celebrity, zvyklé na modré bonbóny a žádné jiné, to ocení, ale normální cestující asi ne.