Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Patentová válka vrcholí: co znamená vítěství Apple?

Patentová válka vrcholí: co znamená vítěství Apple?

Anonym (5.9.2012 00:00:00)

Nekončené tahanice okolo patentů pokračují. V posledních dvou dějstvích si v USA připsal Apple na Samsungem drtivé vítěství za miliardu dolarů. Naopak v Japonsku neuspěl vůbec. Co budou spory znamenat pro Android a celý vývoj mobilního trhu?

xxx (9.9.2012 00:27:35)

velmi dobře napsaný článek , z autorem nelze v jeho zavěrech než li souhlasit , patenty jsou v zakladu špatne ! podle mně osobně by mněla být doba patentu omezene na 6 mněsícu ! a to mx tedy jejich platnost ! a pak na dané zařízení už žadne patenty nepujde uplatnit tím by se vyřešílo mraku sporu které stejně v dusledku zaplatíme my zakazníci :(

bzum (10.9.2012 10:36:39)

Tak to nevim, jak by se ti libilo, kdyby jsi dal na vyvoj neceho sve finance, ani se ti nevratily a musel by jsi to poskytnout jen tak vsem.

Jan (13.9.2012 23:09:49)

Autor prece nema ni proti ochrane dusevniho vlastnictvi, pokud nekdo neco vymysli, budiz mu to prano, ale patentovat si rozmisteni ikon je uz trochu hodne pritazene za vlasy. Co bylo driv - patent na slepici, nebo patent na vejce? ;-) Lidi jako Vy si davaji z vycuranosti patentovat zobrazeni hodin na displeji a my vsichni kvuli nim chodime cucet na kostelni vez dokud patent neexpiruje. Prilis obecne patenty jednoznacne brzdi rozvoj a o tom je clanek, ktery je opravdu moc pekne napsany.

Rejpal (15.9.2012 23:25:02)

Dělá mi potíže číst tyto ho...na i kdyby byla napsána spisovně: "jeho patenty vznikali!!! pro ochranu konkrétního výrobku"