Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Když se ze zábavy stane kšeft

Když se ze zábavy stane kšeft

Anonym (29.9.2012 00:00:00)

Na internetu se vždy daly nalézt různé zajímavosti a služby, které ocenilo jen pár zasvěcenců. Největším nebezpečím těchto specializovaných řekněme odlišností však je, když se stanou módní novinkou.

volani.webnode.cz (29.9.2012 09:48:25)

Jeslti jste z Prahy, takvymyslete program na bezpeněžní zónu kteoru pořádá alerta a nebo jen přijďte.. :)

xxxxx (30.9.2012 00:30:17)

ja vídím problém v IQ oveček , ono jak jste psal, stačí někde kváknout , a už se hrnou davy "pitomu" na něco o čem ví kulové :) největí sranda je ,když se jedná o hledání starých zbraní-munice- a jiných pozustatku po vlakách , to se potom pyrotechnici nestačí divit když nehodou takového bombomkopa zastaví hlídka policie :) jak si veze , třeba z libavy nevybuchlou munic ! v kuvru auta )))) , a jde o to že takovým kokot*m vubec nedocházi že na takovou hle činnost potřebují jak zbroják tak případně povolení od mvčr tzv "vijímku" na zbraně , a už vubec nechápou že takový nevybuchlý náboj do tanku dokže to jejích nablištěnou Oktávku poslat do Nebe a je teky )) připadně stím vezmou i další lidi ! nebo jen když mají štěstí přijdou o ruce prsty oči a jiné v celku duležíté části svého těla , když omylem při kopaní-hrabání kopnou do munice a ejhle ona udělal buuummm :))))) buhužel takový bombomkopové kazí pověst všem co se takovou činností zabývají "legálně" a mají možnosti nechat munici jak odvét tak nechat delaborovat !

Jura (30.9.2012 08:04:37)

Dobrý den. Prosím Vás,když už tady chcete něco psát,tak si to laskavě po sobě přečtěte !!!!To je otřesný.JH.

Toman (30.9.2012 22:15:44)

Opět nezbývá než souhlasit, jak se skvělým článkem, tak s tím "krasopisem v komentářích". Komercializace a megalomanská propagace všeho za účelem stále většího hrabání a cenového nadhodnocování je prostě hnus!!!!! A z těch dříve třeba i zajímavých věcí se tím stává brak. :(

anonym (1.10.2012 01:13:34)

je mi fuk že se vám nelíbí jak pišu :) a navíc už jsem tady psal že když mám čas tu psát ,tak je to pozdě v noci a to už jsem KO !!! takže pak to podle toho vypadá , a navíc tady chibí možnost opravit nebo li tlačítko opravit !!!

anonym (1.10.2012 01:14:33)

jo jinak pokud seš to ty, tak kušuj jednoočko )))))

Analphabet (3.10.2012 09:02:03)

Je pravda, že když se v článcích a komentářích objevují hrubky není to nic hezkého. Ptám se však, jestli občas nezáleží víc na obsahu než na formě. Věřím totiž, že občas komentář s hrubkami je smysluplnější, než ten bez a proto si říkám, že to že má někdo hrubky v komentáři může vypovídat o tom, že daný člověk kašlal na hodiny češtiny, ale s tím už nemusí souviset, že by daný člověk neměl vysoké IQ, zkušenosti nebo moudrost, což si myslím, že je mnohem cennější než správný pravopis. Co vy na to? Jynak z tou přehnanou komercyjalyzacý taki nesouhlasým. Jenže dúvod, proč to dnes tak "hezki" funguje je ten že jsou tu stále lydé kteřý jym za to platý tak po tom proč na nych neprofytovat že? Taki se my to nelybý ale ptám se kdo to může změnyt? P.S.: Omluvte můj pravopis. Jsem analphabet.

Marcello (1.10.2012 15:54:42)

Tak tenhle trend osobně sleduju víc než 10 let, a tak nějak jen můžu zatlačit slzu. Přesně jak bylo psáno,..kam příjdou prachy, tam to stojí za prd. Takových, penězma zkažených, věcí je čím dál víc. Zažil jsem několik folkových festivalů ZAHRADA ve Strážnici a pak ještě pár ročníků v Náměšti na Hané. Už tam X let radši nejezdím, protože to už dávno není o hudbě a zábavě. Stejný zážitek proběhl v Boskovickém westernovém městečku, tam to bylo stylové se vším všudy,ale je do jisté chvíle. Když se po hlavní třídě něco po poledni začal prohánět majitel JERRY s nějakýma kravaťákama,..bylo mi to všechno jasný,..jen jsem to smutně sdělil okolí, že dobrý a hezky časy už jsou pryč. A tak se i stalo,..taky jsem tam přestal jezdit...po 6 letech pravidelných návštěv. Bohužel to není jen o zábavě, kterou peníze kazí...je to všude, kam se člověk podívá. Tam kam není vidět, tam to může být ještě v pořádku. Vychytralej človíček totiž potřebuje být vidět,...aby někoho mohl oškubat,...oproti moudrému, který se neukazuje, nepřesvědčuje, nenutí nikoho..a taky úspěšně vydělává. On ten problém není až tak v penězích, ale v lidech. Ale to už je jiná kapitola.