Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > YouTube dotahuje Facebook - má jednu miliardu uživatelů

YouTube dotahuje Facebook - má jednu miliardu uživatelů

Anonym (27.3.2013 00:00:00)

YouTube dosáhlo minulý týden významného milníku, když zaznamenalo přes jednu miliardu aktivních uživatelů za měsíc. Facebook téhož čísla dosáhl přitom teprve v říjnu. Pro Google to není navíc jediná sociální síť v jeho portfoliu.

anonym (27.3.2013 15:44:53)

jedno nebo druhé stádo ovci , je to snad fuk ne ?

Franta (29.3.2013 14:09:26)

Chlape, znáš taky jiné slovo než ovce? Aspoň je ale vidět, na co furt myslíš. Máš doma nějakou svou milovanou ovečku?

anonym (3.4.2013 07:36:03)

znám i jiná slova pro tupé stado :) ale vetšína jsou slova sprosta nebo prostě nevhodná ! ono na identifikaci uživatelu jak youtube nebo FB si stačí přečíst komentaře :) a i člověk co se na internetu vubec nevyzná pochopí co tak je za debilní lidi !! možná se doba mnění , ale ja asi ne :) a nemám potřebu na sebe vykecac kdy jdu na zachod nebo kdy jdu nakupovat atd a to jen slabý odvar toho co lidi na sebe na FB a youtube vykecaji ! koho sakra zajimá že je jijich spratek pokakal ? mně ne ! koho zajíma že jim šilený psychopatycký řidič přejel kotáko ? mně ne ! atd a to je jen na co jsem si spomněl co jse viděl :)))))

deeana (23.6.2013 21:29:36)

Většina těch debilní lidí umí alespoň základní pravidla češtiny, níže malá ukázka a to neřeším slova nedávající smysl a interpunkci... vetšína - většina mnění - mění mně ne - mě ne psychopatycký - psychopatický spomněl - vzpomněl