Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Šuplíky plné mobilů

Šuplíky plné mobilů

Anonym (10.8.2013 00:00:00)

Jak ten čas jde, vše se mění. Také technologie se mění. A když náhodou doma otevřete staré šuplíky, vyhrnou se na vás.

Toman (10.8.2013 12:50:20)

Zdravím. Já sbírám staré mobily, zatím jich mám asi 50. :D Takže pokud se jichch chcete zbavit, ozvěte se na t.hromadka@seznam.cz O Bosche 908 a 909 mám rozhodně zájem, poté bych bral např. Siemens C30 (také hybrid Bosche a Siemense) Siemens S6, Nokia jejíž označení si nyní nevybavuji, ale byla určena pro sítě NMT - kufřík s dlouhou pendrekovou anténou a sluchátkem na kroucené šňůře, Nokia 8110 (banán). Tyto bych rád do sbírky a jakoukoliv raritku. :)

anonym (11.8.2013 01:12:04)

no tak vidím že okorková sewzona je v pleném produ , jo na sbiraní starých věci phonu a jiného je mít dobre přístup do OZA a podobných firem :) dale nevím čemu se divíte vývoj jde do předu , to je jasné :) za 10 let se bude smát co že jsme to mněly za phony z andrem atd :) a doufám že za 10 let bude eple minulosti :( už je mi zinich na blití

nereknu (11.8.2013 18:41:50)

Vážně by jses měl naučit psát Česky ;)

bzum (12.8.2013 01:45:45)

Ty by ses to mel naucit taky.Jo a pro anonyma, nebejt jabka, tak by jsi jeste ted pouzival starou hrusku.

bzum (12.8.2013 01:50:09)

No a uz mi to kvuli kvuli vam, co se snazite psat super spisovne, taky ujelo, no nic, neskodilo by zopakovat si cestinu.

nereknu (12.8.2013 18:37:57)

Tady nejde o to psát super spisovně, ale o to, psát trochu normálně a nenajít v jedné větě 5 chyb ;) btw. co jsem přesně napsal špatně? ;)

bzum (13.8.2013 00:05:47)

No zda se mi, ze se posledni dobou nejak moc naduziva J. Lidi jsou i tam, kde by vlastne ani nemeli byt, obcas to docela taha za oci :-)

anonym (13.8.2013 02:22:30)

hm kdo říka že jsem čech dilino :)

Pepa (27.9.2013 20:45:43)

Tak ty jsi v prvé řadě nedospělý, frustrovaný, arogantní a hloupý člověk. Jestli jsi čech, je v tomto případě zcela nepodstatné.

VYKUŘ MĚ !! (16.10.2013 19:02:46)

Drž hubu nedělěj ze sebe fajnovku pritom ho kouříš za babku :D

anonym (15.8.2013 12:41:02)

co pak Applu selhala korekce čestiny :)))))))))))))))))))))

bzum (15.8.2013 22:04:37)

Ani nevim, takove vymozenosti moc nepouzivam, navic to bylo psano z W8 :-)

anonym (18.8.2013 01:54:54)

Od kdy na ohryzku běží w8 :) mám takový dojem že sice problem není v HW ale jablečných ovcich :) by to asi nepřežily kdyby na aplliku mněl w8 :)

anonym (13.8.2013 02:42:01)

Hm tady má někdo jablečnou nemoc tedy červa na mozku :) nebýt Apple trolu ohledně patentu , tak je dneska líp , za chvili si pitomci z Apple patentují i sopel u nosu ! je sice fakt že jablečné ovci stačí mause za 2500 kč z 400 DPI vydavaným za maouse co má 2000 dpi :) dale pak hlavní problém Apple je jejich přístup k lide zakzníkum ! my rozhodujeme co je pro vás nejlepší a co potřebujete atd !!! čili milostivě vam dovolime to co my chceme ! a zbytek prostě nepotřebujete ! dale jejich OS má totlně stupidní prostředí aspon tedy z mého pohledu, nehledě na problémy z některými periferiemy a nebo převodem některých dokumnetu ale je toho daleko více , na to aby věděl že mi do baraku Apple nesmí ani omylem :) možná by bylo lepší přirovnání Apple , krava porodí krypl tele, ale jelikož hlasitě bučí tak se všichni seběhnou a obdivují to třínohé tele :) asi tak (udělám krám tedy vyrobek který stojí za prd , ale jelikož mu udělam super reklamu , ta ho ovce budou obdivovat a hlasitě nad nim povykovat :) )

bzum (13.8.2013 11:52:28)

A zase jeden co nevidel apple ani z jedouciho rychlovlaku. Opravdu mi je lito, ze si nemuzes jabko dovolit, mozna bych se nad tebou slitoval a jedno ti poridil, aby se z tebe stala nase mila ovecka :-). To by jsi potom byl nejvetsi z nejvetsich zastancu jabka, jak to u takovych jako ty obvykle byva. Je videt, ze opravdu nevis o cem mluvis.

Boris (13.8.2013 15:20:51)

Tady ale nejde o cenu, tady jde o "styl" Když člověk nemá Apple, neznamená to, že má málo peněz. Stejný výkon jako Apple maji i levnější i dražší mobily a notebooky.

bzum (14.8.2013 02:18:55)

At si ma kazdej, co chce, nikomu nic nevnucuju. Jen se mi zda, ze plno lidi nadava jen proto, ze je to zrovna moderni na tu urcitou vec nadavat. Stejny to je ted s W8 a dalsimi.Nesnasim, kdyz nekdo chvali jen to svoje a nedokaze pochopit, ze jsou i jine veci a ze kazdymu nejde jen o tu cenu a vykon.Me nezalezi na tom, jestli je tam jabko nebo hruska, hlavne mi jde o to, jak ta dana vec funguje a jestli mi vyhovuje.

anonym (15.8.2013 12:40:10)

Je fakt že Apple plně vyhovuje bezmozkum :)

anonym (15.8.2013 12:52:58)

ale co pak najedou otáčíš ? jak nic nevnucuješ ? hm co ten první příspěvěk ? to je jako co ? z jednodušeně si řekl, že kdo nemá Apple mecbook Iphone okna dvěře umyvadlo zachod barák hadry atd od Apple , tak je socka !!! takže se tedka se nevykrucuj ! mněl jsem pár přátel co přešly na Apple , dneska už se sněma nebavím " z moji strany nutná sebeobrana " jelikož to bylo furt dokala , Apple vydal iphone 4 OOO te je super ten umí všecko ooo jak je pěkný oooo jaký je lechký , android je šuck , androjid nic neumí android je kopiruje , nika je šuck , nokia je nic neumí , a je na hov** jedině Apple umí všecko jedině Apple je nejlepší atd když tohle poslouchate po každé co se z jablečnou ovci bavíte , tak vás to fakt po najké době přejde , a pokud vám furt někdo řika kup si Apple je nejlepší atd tak vas to fakt nebaví ! to samé bylo u Iphono 4s oooo jaky je super atd (to same co jsem psal UP) akorát už se k tomu přidal do "složky" humus a na nic i Iphone 4 :) jaký je hodný ten Apple , jak nemyslí na svoje ovečky jak hnedka nevyslyšel volaní zakaníku pa inovaci a vydal Iphone 4s :)))))) to same bylo i u Iphone 5 což už nebud komentovat sory za češtin pišu na mobilu :) jo a je to android :) ooo jaký není super

bzum (15.8.2013 22:02:18)

Nekomu, kdo stezi dodelal zakladku, se tady tezko neco vysvetluje, kdyz neco nechapes, tak na to radeji neodpovidej. Za tvou cestinu nemuze mobil, ona ani ta aj, co do toho pletes, tam moc nepasuje. No a co se tvych pratel tyce, nebylo to spise tak, ze oni se prestali bavit s tebou? Protoze pokud takhle pristupujes ke vsem, tak bych se ani nedivil.Ale je mozny, ze jsi jeden z tech, co dokazi kricet a nadavat jen v diskuzich a v realu mlcej a krcej se nekde ve stinu za rohem.

anonym (18.8.2013 01:50:36)

checht :) tak tahle taktiky od jablečné ovce ještě nebyla použita :) hm fotku ti nepošlu nerad se fotím :) takže bohužel nebudeš vědět jak vypadám , ale pokud budeš mít zachvat někomu v realu vychvalovat jablko , tak doufej že to nebudu ja :) jinak když už někdo nosí i hadry od jablka (za "jablkem") tak to je fakt na navštěvu cvokaře :) A věřím tomu kdyby aplle začal varabět hajzl papír tak jablečné ovce si ničím jiným nebudou utírat prdel :) A další věc je ta android nikdo nevnucuje a nevychvaluje , stylem jakým to dělají jablečné ovce ! resp ani ja nám potřebu někomu vnocuvat nebo vyvhvalovat android a ani jíné i když jsou v mnoha ohledech lepší nebo horší takže by si už jablečné ovce mněly uvědomit jednu věc , nikoho kur** nezajimá že mají Iphone mecbook a podobné věcí , a jestli mají nekonečnou potřebu se předvádět z iphonem mecbookem a podobně tak at si to laskavě dělají doma před zrcadlem , a neprudí lidí které jejich apllešort nezajímá !! další věc je ta že pokud bys nebyl jablečné ovce , tak bys věděl ohledně pasní jednu věc , lidský mozek nevnímá slová po pismněkách alě jako celek , čili aby mozek přečetl slovo stačí aby mnělo spravně první a poslední pismneno ! ale bohužel pro jablečnou ovci je to přiliš infomaci a aby něco o tom našly tak to není na dva click :)))))))))))

RyS (14.8.2013 01:01:56)

Dalši imbecil co si myslí že když to stoji balik je to nejlepši .Si idiot a fakt nevim proč bych si koupil kupřikaldu iphone 5 co neumi ani hovno! Je maly se sterilnim nemocničnim designem a dost krutou podporou (aktualizace a tak).Vykon asi jako android co spadl z okna na beton ale je uplně nejlepší hraňaťoučky malej pičusek co se da na trhu koupit a je to fakt dělo a proto si jeho majitele nikdy nedaji při telefonovani ani jeden prst přes pojebane jabko co je na zadnim krytu (což je mimochodem u něčeho tak maleho poněkud ergonomicky zajimave )aby všichni mohly spatřit že dotyčna osoba je uplně vypatlana . PS muj nazor neni o penězich. Pořidil jsem SG NOTE II za 16 a mohl jsem mit gayphone 5 za 14 999 ...stačilo mi deset minut v ruce a bylo jasne . Doufam že máš doma od applu i hajzl aby ti mohly pořadně srat na hlavu jako osttanim stupidnim zakaznikum .

bzum (14.8.2013 02:04:17)

No jsem rad, ze nejsem na takove mentalni vysi, jako ty. Narozdil od tebe se nepotrebuju predvadet se super padlem, ale kdyz ti to vyhovuje, tak si ho klidne pouzivej, nikdo ti ho nebere ani nezavidi. Kazdej mame svoje oblibene znacky, ja mam treba Samsungy dva, jeden umi dobre ohrivat a druhy pekne chladit :-) Jo a narozdil od tebe nemam hajzl na strope, no ale kazdej jsme nejakej, je svoboda, tak si pro me za me delej, co chces a bacha na vysokej tlak, aby to s tebou brzo nesvihlo.

anonym (15.8.2013 00:05:04)

Tak jak jsme psal jaký koliv výrobek od firmy Apple mi nesmi do barku, a není o penězich :) ty neřeším , je pro pochopení když mi sestava žere za rok v kč cca 17 tisc kč na proudu , tak asi socka nebudu jak radí nezivají Applsti lidí co mají ještě najký rozum ! dale až mu "slavný" Apple nabídne kodovani hovoru SHA 256 HW , tak se pro mně možná stane zajimavý , ale o tom že by Apple dal takovu možnsot do iphonu fakt pochibuji , jelikož jejich krédem je šmirovat zakazníky !! a hned po tom to krédu maji čim blbější zakazním tím líp :))))) Apple mi nanabizi co ja vyžaduji , čili open system ! dale Apple nuti zakazníky do něčeho co nechtěji , a taky opčně nedovoli jim to co chtěji ! prostě my Apple jsem se tak rozhodly co je pro zákazníka nejlepší , a pokud chce něco jiného než mu dovolime tak má smulu !! sakra to i nokia z ofiko fw je lepší :) mno nemá se cenu dale vyjadřovat k lidem co mají Apple doma na oltaří , připadně místo manželky , nebo nad nim neustale onanují jak není super a vše ostatní je krám :)

bzum (15.8.2013 03:30:41)

No jo, nekdo tady evidentne nechape a mele si porad dokolecka svou. Hlavne si zase nezacni povidat sam se sebou, jako v jinych diskuzich.

anonym (15.8.2013 12:31:49)

tak ono to pak tak muže vypadat, když někdo debilně promaže diskuzi , a nechá jen něco !!

anonym (15.8.2013 12:38:08)

Nevím co bych mněl chapat ohledně Apple ? je to prostě fima co dělá z lidí blbce ! da se na to přijít uplně jednoduše :) dejte jablečnou ovci k pc z win, at vám spravi registry :) bude uplně vedle , nebo at vám ručně přidá HW :) a je toho více :) prostě bude z toho uplně vedle ! znám par lidí co začinaly na PC a byly velice dobři programovaní grafika atd , po najké době přešly na "slavný" Apple a věřte tomu nebo ne , dneska jak mile to nejde na dva click , tak hnedka řvou jaký že to není kram atd !! a nedej bože chtít po nich něco složitejšího , tak to prostě nejsou schopni udělat !!

volani.webnode.cz (13.8.2013 04:55:18)

bazos.cz (jde nastavit cena dle dohody nebo daruji...) http://www.nevyhazujto.cz/ Bude toho víc. Aukro si bere tuším % a vlastník je zahraniční. Funkční mobil se vždycky někomu může hodit i s černobílím displejem (někteří lidé chtějí jen volání a SMS...)

Dan (15.8.2013 21:42:28)

Přiznám se že ty staré jedno-až třířádkové mobily jsem před několika lety neekologicky při stěhování vyházel (pravděpodobně) do kontejneru. Ale třeba T65, K700 a K750 stále mám funkční a nemíním se jich vzdát. Na té T65-ce mám ještě vlastní obrázky, v nějakém šíleném formátu. Pomatuji si jak jsem na tom asi jednopalcovém černobílém displeji se třemi odstíny šedi (!!) kostičku po kostičce vytvářel několik hodin obrázky. :) Na to bych dnež už určitě neměl trpělivost. Zrovna včera mě napadlo že bych mohl zkusit připojit datové kabely od těchto telefonů, k mojí USB nabíječce - abych je občerstvil. Jen jestli ty kabely najdu :) Ale od nostagie zpět k realitě - pár týdnů jsem na DSL.CZ nebyl... První co tu upoutalo moji pozornost - ten článek má 22 komentářů - !? Zvědavost a naděje (zajímavých myšlenek, nebo názorů) provázela čtení článku. Komentáře mne o tyto pozitivní pocity připravili - Anonym/analfabet má asi fanklub. Jo, změna je život. A tady to žije :o))))

Maxík (14.10.2013 17:19:59)

Nedávno jsem u jednoho radioamatéra viděl sbírku snad 80kousků telefonů. Ale těch nejstarších. Kufříkových. A co mě dostalo, většina ještě funguje. Některé GSM normálně telefonují a na ty analogové má pán různé simulátory, které zapne, mobil má pak signál a také to volá. Byl jsem z toho úplně PAF, když jsem si mohl zavolat z NOKIE 620 , kterou jsem měl před 20 lety coby služební. Ale tehdy jsme měli zakázáno nějaké vykecávání. Tyhle lidi obdivuju, ví o každém kousku spoustu věcí, umí to opravit a zprovoznit....

lulisek12@seznam.cz (19.8.2013 17:01:42)

Zahrajte si skvělou novou hru http://www.hernimesto.cz/hry-pro-divky/zme%C5%88-si-ami

Muzeum Mobilov (24.1.2014 14:16:08)

Zakladam Muzeum Mobilov na Slovensku, lebo to ma isty vyznam. Ak chcete niecim prispiet a podporit tuto myslienku dalsimi telefonmi... Kontakt: Muzeum.mobilov@gmail.com Samozrejme na niecom cennom ci jedinecnom sa da dohodnut aj za odmenu.